• Henry Cavill a anunțat că nu se va întoarce în rolul lui Superman în noul film.
  • Actorul, în vârstă de 39 de ani, a intrat pe rețelele de socializare pentru a dezvălui vestea tristă” și a spus că decizia nu a fost cel mai ușor de digerat.
  • Vestea vine după ce Netflix a dezvăluit că Henry nu se va întoarce în serialul fantasy The Witcher, ci va fi înlocuit de Liam Hemsworth.

Henry Cavill a anunțat că nu se va întoarce în rolul lui Superman în noul film. Actorul, în vârstă de 39 de ani, a intrat pe rețelele de socializare pentru a dezvălui vestea tristă” și a spus că decizia nu a fost cel mai ușor de digerat.

Starul britanic a preluat pentru prima dată rolul crucișătorului cu pelerină în 2013, jucând în Man of Steel. Cu toate acestea, el a confirmat că perioada în care a jucat rolul supereroului s-a încheiat – la câteva luni după ce Netflix a anunțat în mod surprinzător că nu va mai apărea în The Witcher.

Într-o postare emoționantă pe Instagram, el a spus celor 22,9 milioane de urmăritori ai săi: „Tocmai am avut o întâlnire cu James Gunn și Peter Safran și este o veste tristă, toată lumea. Până la urmă, nu mă voi mai întoarce în rolul lui Superman. După ce studioul mi-a spus să-mi anunț revenirea în octombrie, înainte de angajarea lor, această veste nu este cea mai ușoară, dar asta e viața.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

El a continuat: „Schimbarea gardienilor este ceva care se întâmplă. Respect acest lucru. James și Peter au un univers de construit.” După ce le-a urat producătorilor mult noroc, Henry a continuat spunându-le susținătorilor săi că pot „jeli puțin” plecarea sa, dar nu uitați că „Superman este încă pe aici”.

„Tot ceea ce reprezintă el încă există”, a spus el. „Iar exemplele pe care ni le dă sunt încă acolo! Rândul meu de a purta pelerina a trecut, dar ceea ce reprezintă Superman nu va trece niciodată”. El a încheiat spunând că a fost „o călătorie distractivă cu voi toți”.

Fanii și adepții s-au grăbit să îl laude pe star pentru performanțele sale din filme. Printre cei care i-au adus un omagiu s-a aflat și starul din Shazam. Zachary Levi, care a comentat: „Sper să vă prind în alt univers, domnule”.

Starul Reality TV Chris Sapphire a adăugat: „Ai fost cel mai BUN Superman din ultima vreme! Oricine îl va face în continuare are niște super pantofi uriași de umplut. Noroc pentru orice va urma pentru tine!”. Și Ana Breco, de la Wild At Heart, și-a împărtășit consternarea în legătură cu vestea, scriind: „Nu, nu, nu”, alături de o față emoji plângând.

Vestea vine după ce Netflix a dezvăluit că Henry nu se va întoarce în serialul fantasy The Witcher, ci va fi înlocuit de Liam Hemsworth. La fel ca în cazul lui Superman, fanii nu au primit prea bine această schimbare și au amenințat că vor boicota serialul.

Vestea a fost dată în octombrie, când s-a anunțat că Henry va continua să își interpreteze personajul în cel de-al treilea sezon, înainte de a-i preda ștafeta lui Liam pentru seria a patra.