• Relaxarea restricțiilor oferă Hollywoodului încrederea de a lansa filme mari
  • Godzilla vs Kong e la un pas de a deveni primul film ce a depășit 100 de milioane la box-office-ul intern
  • Pe 28 mai se va lansa filmul Cruella și A Quiet Place Part 2
  • În iunie, Fast and Furious 9 este unul dintre cele mai așteptate filme

Industria filmului din Statele Unite pare că își revine după un an în care nu ai mai avut cum să mergi la cinema.

Relaxarea restricțiilor a dus și la deschiderea sălilor de cinema, așa că Hollywoordul a lansat noi filme. Vor urma și altele în care casele de producție au investit sume uriașe, pentru că se așteaptă ca vaccinarea să le aducă spectatori.

Thriller-ul Wrath of Man, care îl are în rolul principal pe Jason Statham, este lider în topurile de box-office cu un debut de 8,1 milioane de dolari.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

CE FILME POŢI SĂ VEZI LA CINEMA

Tot în acest weekend ai fi putut să vezi Black Widow a lui Marvel, care o are ca protagonistă pe Scarlett Johansson, însă a fost reprogramt pentru 9 iulie. Cât despre „Godzilla vs. Kong ”, care a fost lansat pe 24 martie, filmul a trecut pragul de 92 de milioane de dolari în acest weekend şi e la un pas de a deveni primul film din epoca pandemiei care depăşeşte 100 de milioane de dolari la box-office-ul intern.

Pe 28 mai, este aşteptat filmul de la Disney „Cruella” protagonizat de Emma Stone şi “A Quiet Place Part II” de la Paramount cu Emily Blunt. Iar în iunie, vei putea vedea filmul Fast and Furious 9. Dacă îți plac musicalurile, să știi că se va lansa In the Hights şi The Hitman’s Bodyguard’s Wife”.