• Hugh Jackman a declarat că anii în care l-a interpretat pe Wolverine i-au afectat corzile vocale.
  • Repetarea repetată a mârâitului personajului supereroului a afectat vocea reală a actorului, despre care spune că este acum„deteriorată” ca urmare a acestui lucru.
  • Wolverine are tendința de a răcni atunci când îi ies ghearele.

Hugh Jackman a declarat că anii în care l-a interpretat pe Wolverine i-au afectat corzile vocale. Starul a preluat rolul în anul 2000 și a jucat în mai multe filme, dar se pare că acest lucru a avut un impact negativ asupra sa din punct de vedere fizic. Repetarea repetată a mârâitului personajului supereroului a afectat vocea reală a actorului, despre care spune că este acum„deteriorată” ca urmare a acestui lucru.

Starul a declarat că profesorul său de teatru ar fi „îngrozit” dacă ar ști unele dintre lucrurile pe care le-a făcut la vocea sa de-a lungul carierei sale. Hugh a spus: „Mi-am deteriorat vocea cu Wolverine.”

Jackman a declarat în cadrul emisiunii Front Row de la BBC Radio 4: Falsetto-ul meu nu mai este la fel de puternic ca înainte, iar acest lucru îl pun direct pe seama unor mârâituri și țipete. Profesorul meu de canto de la școala de teatru ar fi fost îngrozit de unele dintre lucrurile pe care le-am făcut în Wolverine.”

Recomandări

ȘOIGU VA FI ÎNLOCUIT
ROBOȚII DEVIN TOT MAI PREZENȚI ÎN CHINA
143 DE PERSOANE MOR ÎN BRAZILIA
CUM TE ADRESEZI TINERILOR
GOOGLE ȘI HARVARD FAC ECHIPĂ
ARABIA VREA ÎN CARTEA RECORDURILOR DIN NOU

Wolverine are tendința de a răcni atunci când îi ies ghearele. El a explicat: Am învățat o tehnică la școală despre cum să țipi și cum să urli fără să-ți distrugi vocea. Cu toate acestea, în timpul filmului Wolverine, am țipat și am urlat și lucruri care cred că mi-au afectat vocea.”

Lucrez la asta. Lucrez cu un profesor de canto și încerc să nu mă rănesc. Depun mult efort atât în mișcarea fizică, cât și în pregătirea mea vocală pentru fiecare rol”, a adăugat Hugh.

În pofida greutăților pe care personajul Wolverine le-a avut asupra vocii sale, Jackman a reușit să obțină mai multe roluri în cariera sa în care a trebuit să cânte. Australianul a încheiat recent o prestație de aproape un an pe Broadway în The Music Man. A jucat, de asemenea, în The Greatest Showman, iar coloana sonoră i-a adus o nominalizare la Grammy.

De asemenea, a fost implicat în musicalul de succes din 2012 Les Misérables. Pe lângă faptul că și-a forțat vocea în timp ce îl interpreta pe Wolverine, Jackman s-a pus și în formă. El a negat recent că a folosit vreodată steroizi pentru a interpreta rolul.

În cadrul emisiunii Who’s Talking to Chris Wallace de la HBO, Hugh a spus: Nu, îmi iubesc meseria. Și îl iubesc pe Wolverine. Trebuie să fiu atent la ce spun aici, dar mi s-a spus anecdotic care sunt efectele secundare ale acestui lucru. Și am spus: Nu-mi place atât de mult”. Așa că, nu, am făcut-o în stilul vechi.”