• Dacă nu știi ce surpriză să îi faci celui mic de Paște, îți propun să faci o vizită la herghelia „Imperiul Cailor”.
  • Proprietarul te invită la o sesiune de echitație și îți promite că atât tu, cât și cel mic, vă veți distra pe cinste.
  • Iar dacă vrei o excursie la munte cu cel mic, îți propun să încerci taberele de aventură de la Straja.

Dacă nu știi ce surpriză să îi faci celui mic de Paște, îți propun să faci o vizită la herghelia „Imperiul Cailor”. Cătălin Nistor, proprietarul, te invită la o sesiune de echitație și îți promite că atât tu, cât și cel mic, vă veți distra pe cinste.

„Bineînțeles, avem ședințele de echitație, propriu-zise. Organizăm și tabere de o zi, cu tematica, proprietar de cal pentru o zi. La noi, copiii pot veni, pot îngriji caii, pot participa la curățenie, la hrănirea cailor, la spălarea loe, harnașarea lor, pregătira lor pentru ședința de echitație. Organizăm plimbări cu trăsura și interacțiunea cu animalele, bineînțeles.”, a spus Cătălin Nistor, proprietarul „Imperiul Cailor”.

Iar dacă vrei o excursie la munte cu cel mic, îți propun să încerci taberele de aventură de la Straja. Pe lângă activitățile pe care le veți face împreună, tu vei beneficia de ciubăr, saună, muzică live și off-road.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Am început în această primăvară cu tabere de aventură, tabere tematice acum de Paște și cu activități specifice, precum vospitul ouălor. Am fost la kit-ul Straja, am participat la Drumul Crucii și în paralel avem activități de aventură și de distracție. De asemenea, ne pregătim și pentru taberele de vară, unde vom avea sute de copii săptămânal. Credem noi că vor fi peste 3000 de copii în această vară la Straja.”, a spus Marius Fodoran, organizator tabere Straja