• Un şoarece apare în sezonul 4 din „The Crown”
  • Într-o scenă din Game of Thrones a apărut un pahar de cafea
  • După paharul de cafea „uitat“ într-o scenă din „Game of Thrones”, un şoarece apare în „The Crown”.

Scena din serialul despre Familia Regală Britanică i-a şocat pe fanii. Rozătorul poate fi observat cum trece în viteză pe covor, în episodul trei al sezonului patru.

Angela Carp, corespondent Aleph News : „Am derulat de n ori. Eu zic ca e reală scena și nu doar eu zic asta. Inclusiv contul Twitter #The Crown putem spune că a confirmat și chiar a continuat glumele din online. Au scris: “un actor remarcabil invitat într-un serial”. Șoarecele îl poți vedea la începutul episodului 3, mai exact, în timp ce Regina aștepta ca prințul Charles să sune și să confirme că a cerut-o în căsătorie pe prințesa Diana. Daca apariția șoarecelui a fost intenția regizorului Peter Morgan, atunci ne putem gândi la multe controverse:

  1. O metaforă ce amintește de toate problemele pe care Familia Regală le-a avut după ce prințesa Diana a devenit parte a familiei.
  2. Poate producatorii vor să dea de înțeles că palatul trebuie renovat de urgență. Oricum ar fi, în online, glumele sunt nesfârșite: ba că este simbolism, ba că s-a pierdut și că a aterizat din alt film, Cenușăreasa, sau că șoarecele joacă rolul lui Prince Andrew”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT