Irina Rimes, activă în pandemie. A compus două albume, iar pe unul dintre ele ți-l livrează personal

Irina Rimes, activă în pandemie. A compus două albume, iar pe unul dintre ele ți-l livrează personal Sursa Foto: Mediafax
  • Irina Rimes a lansat în pandemie albumul Pastila, pe care l-a livrat chiar ea fanilor, din dragoste pentru ei.
  • Artista a compus şi albumul pentru anul viitor, a învăţat limba franceză şi a făcut sport.
  • Pastila este un album diferit, pe care Irina Rimes l-a descris drept „o ieșire artistică”.

Pandemia nu a reprezentat un punct de cotitură pentru Irina Rimes și nici o perioadă de plictis, ba chiar un timp în care artista s-a dezvoltat profesional. Cântăreața a fost activă și a compus două albume muzicale.

Unul dintre ele se numește Pastila și a fost lansat recent. Acesta cuprinde 10 colaborări muzicale cu artiști renumiți.

Al doilea se numește Acasă, este compus pentru anul 2021, iar artista spune despre el că ar fi cel mai bun album al ei de până acum.

Deși perioada pandemiei i-a făcut foarte bine cântăreței, având în vedere că aștepta de patru ani să aibă ceva timp de pauză, Irina Rimes afirmă că îi este dor de concerte și de fani.

Dorul de fani a făcut-o să livreze personal albumul Pastila.

„Izolarea a fost despre dezvoltare”

„Izolarea în sine mie mi-a prins bine pentru că am reuşit să mă întorc la mine, cumva”, a spus artista.

„Mi-am mutat studioul acasă, care e aici în dreapta mea, un studio mic şi foarte modest, dar care şi-a făcut treaba cu albumul Pastila şi nu numai.

În continuare, ţin sesiuni acasă, fac sesiuni acasă şi am învăţat să fac chestii singură, adică să încep cu o mini producţie, să pun o tobă, să pun un pian, să trag o voce, să mi le tai singură, să mi le aranjez în proiect. Cumva, la mine, izolarea asta a fost despre dezvoltare”, a adăugat Irina Rimes.

„Albumul Pastila a fost o ieşire artistică, o chestie pe care voiam să o spun de mult şi mă tot abţineam”, a mărturisit Irina Rimes despre albumul care va fi livrat fanilor chiar de către ea.