• Artistul care a realizat-o, Tommy Zegan, este un american care trăiește în Mexic
  • El a declarat că i-a luat mai mult de șase luni să realizeze statuia, cu ajutorul a trei bărbați din Rosarito, Mexic
  • Statuia Trump poartă pantaloni scurți cu steagul american imprimat pe ei, o cravată roșie și un sacou. În picioare are sandale și în mână o baghetă magică

Statuia în mărime naturală a fostului președinte Donald Trump, care a fost expusă la Conferința de Acțiune Politică Conservatoare, a fost de fapt realizată în Mexic, relatează Business Insider.

Artistul care a realizat-o, Tommy Zegan, este un american care trăiește în Mexic. El a declarat că i-a luat mai mult de șase luni să realizeze statuia, cu ajutorul a trei bărbați din Rosarito, Mexic.

Statuia Trump poartă pantaloni scurți cu steagul american imprimat pe ei, o cravată roșie și un sacou. În picioare are sandale și în mână o baghetă magică.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Poartă un sacou pentru că este om de afaceri. Cravata roșie reprezintă partidul republican, pantalonii scurți reprezintă faptul că este un patriot”, a declarat Tommy Zegan pentru New York Post.

Statuia din fibră de sticlă a fost mutată în Tampa, Florida și pictată înainte de a fi trimisă la CAPC.

Statuia lui Donald Trump. Sursa foto: Profimedia

Zegan a spus că, deși a votat pentru Trump la alegerile din 2016, el nu a fost un „mare susținător”.

„L-am votat pentru că nu aveam de gând să o votez pe Hillary. Așa că l-am votat, dar nu prea îmi păsa de el”, a spus Tommy Zegan.

Artistul a realizat încă o versiune de 50.000 de dolari a statuii, din oțel inoxidabil, pe care speră să o vândă cu mai mult de 1 milion de dolari sau să o pună într-o viitoare bibliotecă prezidențială Trump.

Realizarea statuii lui Trump în Mexic este în contrast puternic cu poziția „America First” a lui Trump pe care a avut-o în campania sa din 2016 pentru președinte și a politicilor pe care le-a implementat în timp ce era în funcție.