Iulia Vântur, despre India: „Oamenii vin cu sufletele curate și fără tot felul de jocuri”

  • Iulia Vântur: „Am vrut să dau la facultatea de teatru, însă părinții nu mă lăsau, spuneau că a fi actor nu îți asigură un trai”
  • Iulia Vântur, despre India: „În prima fază am fost acel turist care voia să descopere absolut orice”
  • Iulia Vântur, despre întâlnirea cu Dalai Lama: „Are curiozitatea de a întâlni oameni”

Prezentatoare TV, model. Cântă, râde și dansează. A electrizat Bollywood-ul nu doar cu zâmbetul ei spectaculos, ci și cu dimensiuni ale ființei ei despre care mulți dintre noi habar n-aveau. Alunecă ușor între cultura română și cea hindusă. Probabil că această capacitate vine de undeva de mai departe de ea însăși. La Marius Tucă Show afli de la Iulia însăși cum se face că împacă atât de bine două continente atât de diferite cultural.

Marius Tucă: Erai sigură pe tine când erai adolescentă?

Iulia Vântur: „Nu nepărat, încrederea în mine am câștigat-o pe parcurs când aveam rezultate bune. Lumea îmi spunea că sunt frumoasa, dar nu-mi plăcea asta. Pe parcurs eu am avut mai multă încredere în mine când nu a ținut de frumusețe”

Iulia Vântur: „Am vrut să dau la facultatea de teatru, însă părinții nu mă lăsau, spuneau că a fi actor nu îți asigură un trai și am mers la facultatea de Drept, ulterior am întâlnit-o pe profa de teatru. Ea mi-a dat curaj, am fost la o preselecție și apoi au urmat niște proiecte frumoase. Și uite că am ajuns la tine.

Despre primul sărut

Iulia Vântur: „Primul sărut a fost la 17 ani. Eram îndrăgostită de băiatul ăla”

Iulia Vântur, despre pandemie

Iulia Vântur: „Prima perioadă, sincer, a fost mult mai bine decât mă așteptam. În momentul în care am auzit ce se întâmplă în Italia, Spania, mi-a fost foarte teamă legat de ce se poate întâmplă în India având vedere populația și sistemul sanitar. Dar oamenii au respectat cât de cât normele”

Marius Tucă: Ai cunoscut India profundă?

Iulia Vântur: „În prima fază am fost acel turist care voia să descopere absolut orice. Din România eram prea ocupată de spiritualitate. Tot felul de metode prin care să mă cunosc mai bine să explorez, așa că, am mers în centrul mondial al spiritualității. A fost o trăire incredibilă. Crede-mă efectiv simțeam că plutesc pe străzi, și de bucurie, și de faptul că probabil locul respectiv este încărcat pentru că oamenii vin acolo cu energie bună. Vin cu sufletele curate și fară tot felul de jocuri. Și probabil că acesta este motivul pentru care locul este atât de frumos și de încărcat spiritual”

Iulia Vântur, despre întâlnirea cu Dalai Lama

Iulia Vântur: „Eram foarte curioasă și îmi doream să îl cunosc. Evident că este un protocol care trebuie respectat și ce m-a suprins, exact în contrast cu acel protocol este pur și jovial și onest că un copil. Are curiozitatea de a întâlni oameni. Mi s-a părut extraordinar”