James Bond s-ar putea să nu mai apară în cinema. Unde ar putea fi văzut „No time to die”

  • Netflix si Apple TV se luptă să cumpere ultimul film al lui James Bond
  • Zvonul a fost lansat de criticul de film Drew McWeeny, pe Twitter
  • „No time to die” este al 25-lea şi ultimul film din franciză

Se zvoneşte că ultimul film „James Bond- No time to die” ar putea fi cumpărat de Netflix sau Apple TV – astfel încât să nu mai apară pe marile ecrane.

Scenaristul şi criticul de film Drew McWeeny a dat vestea pe Twitter şi a vorbit despre o ofertă monstruoasă pe care studioruile MGM ar fi primit-o de la cei doi giganţi ai platformelor de streaming.

Un purtător de cuvânt al MGM a declarat că filmul nu este de vânzare. Cu toate acestea, mai mulţi rivali ai MGM spun că studiourile sunt în căutarea unui cumpărător dispus să ofere 600 de milioane de dolari.

Încasările brute din vânzarea de bilete, au fost, pentru ultimele trei filme, în valoare de aproximativ 2 miliarde şi jumătate de dolari. „Spectre” a obţinut 900 de milioane de dolari, „Skyfall” un milliard de dolari, iar „Quantum of Solace” 600 de milioane de dolari.

Având în vedere impactul pe care pandemia de Covid-19 continuă să-l aibă asupra cinematografiei, MGM ar putea avea pierderi enorme pentru ultimul film din franciză, aşa că vânzarea acestuia către o platformă de streaming, poate fi o variantă.