• Jamie Lee Curtis a câștigat primul său Oscar la categoria Cea mai bună actriță în rol secundar”, pentru rolul de perceptor de taxe din Everything Everywhere at Once”.
  • Ea a dedicat premiul familiei sale.
  • Ea și-a amintit, de asemenea, de toți acei oameni care au sprijinit filmele de gen pe care le-a făcut de-a lungul anilor.

Jamie Lee Curtis a câștigat primul său Oscar la categoria Cea mai bună actriță în rol secundar”, pentru rolul de perceptor de taxe din Everything Everywhere at Once”.

Actrița a urcat pe scenă, fiind aplaudată în picioare de colegii ei. Opriți-vă, am 45 de secunde și am promis că mă voi descurca bine, pentru că sunt o fată bună”, a spus ea la începutul discursului, înainte de a continua să împartă premiul cu echipa filmului: Știu că pare că sunt singură aici sus, dar nu sunt, sunt sute de oameni”. Ea s-a referit la ei, precum și la Dream team”, insistând că am câștigat un Oscar”, înainte de a dedica premiul familiei sale.

Ea și-a amintit, de asemenea, de toți acei oameni care au sprijinit filmele de gen pe care le-a făcut de-a lungul anilor. Pentru sutele și miile de oameni. Tocmai am câștigat Oscarul, împreună”. În cele din urmă, a fost emoționată să îl împartă cu părinții săi, actorii Tony Curtis și Janet Leigh: Și mamei și tatălui meu, care au fost nominalizați la Oscaruri la diferite categorii, tocmai am câștigat un Oscar.”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Actrița, care pornea ca favorită, i-a devansat pe Angela Bassett (Black Panther: Wakanda Forever), Hong Chau (The Whale), Kerry Condon (Inisherin’s Souls in Sorrow) și colega Stephanie Hsu (Everything Everywhere at Once).