• Jay Leno și-a rupt clavicula și două coaste într-un accident de motocicletă în această lună.
  • Într-un interviu acordat publicației Las Vegas Review-Journal, Leno a declarat că a fost doborât de pe motocicletă de un cablu.
  • Acesta este cel de-al doilea accident recent al său, după ce anul trecut a fost ars pe față într-un incendiu într-un garaj.

Jay Leno a suferit o fractură de claviculă și are două coaste rupte în urma unui accident de motocicletă pe 17 ianuarie, la doar două luni după ce prezentatorul de televiziune american, în vârstă de 72 de ani, a fost spitalizat după ce fața i-a fost arsă în timpul unui incendiu în garajul său din Los Angeles.

În timp ce vorbea cu publicația Las Vegas Review-Journal, Leno a dezvăluit că a avut un alt accident după ce a fost doborât de pe motocicletă de un cablu. Întrebat cum se simte după incendiul din garaj din noiembrie, el a declarat pentru publicație: Acela a fost primul accident. OK? Apoi, săptămâna trecută, am fost răsturnat de pe motocicletă. Așa că am clavicula ruptă. Am două coaste rupte. Am două rotule rupte.”

Și-a amintit: Așa că am luat-o pe o stradă laterală și am trecut printr-o parcare și, fără să știu, un tip avea un cablu întins peste parcare, dar nu avea niciun steag agățat de el. Așa că, știi, nu am observat până când a fost prea târziu. M-a lovit și, bum, m-a doborât de pe motocicletă. Motocicleta a continuat să meargă și știți cum se termină.”

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Leno a adăugat că este OK” după cel de-al doilea accident și că încă lucrează. Leno a mai declarat pentru publicația Las Vegas Review-Journal că nu a menționat acest accident în prealabil din cauza mediatizării ample de care a beneficiat în timpul primului accident.

Știi, după ce te-ai ars, pe asta o primești gratis”, a spus Leno. După aceea, ești Harrison Ford, prăbușind avioane. Vrei doar să-ți ții capul jos”.

Pe 12 noiembrie 2022, fostul prezentator al emisiunii Tonight Show” a fost transportat la Centrul de Arși Grossman din Los Angeles, după ce a suferit arsuri grave pe mâini și pe piept și arsuri de gradul trei pe față. Leno a declarat pentru emisiunea TODAY” de la NBC că lucra la mașina sa cu aburi White Motor Co. din 1907 cu un prieten, când i-a izbucnit un incendiu în față. El a spus că a observat că o conductă de combustibil era înfundată în mașină, așa că a încercat să sufle niște aer” în ea.

„Apoi, dintr-o dată, bum, m-am umplut de gaz pe față”, a spus Leno. Prietenul meu m-a scos afară și a sărit peste mine și a înăbușit focul”.

Vestea celui de-al doilea accident al lui Leno apare în timp ce The Hollywood Reporter și Deadline anunță că CNBC intenționează să anuleze serialul său auto Jay Leno’s Garage”, care durează de șapte sezoane din 2014. Potrivit celor două publicații, anularea face parte dintr-o schimbare la CNBC, care se concentrează pe reality show-uri și documentare orientate spre afaceri pentru orele de maximă audiență, cum ar fi Shark Tank” și  Undercover Boss”.