Jay-Z susţine antreprenorii de culoare din industria cannabisului. A deschis un fond de investiţii de 10 milioane de dolari

  • Jay-Z sprijină antreprenorii de culoare care vor să facă afaceri cu cannabis
  • Rapperul a lansat un fond de 10 milioane de dolari
  • Piața cannabisului a ajuns la 20 de miliarde de dolari

Rapper-ul Jay Z susține startup-urile din industria cannabisului. Acesta a deschis un fond un fond de investiții în valoare de 10 milioane de dolari destinat afacerilor la început de drum.

Jay-Z spune că este motivat de faptul ca atunci când drogul era ilegal, oamenii de culoare erau pedepsiți în mod disproporționat, iar acum aceștia alcătuiesc doar un mic procent în industria de miliarde de dolari.

„Acest spațiu e mai complicat, așa cum știți deja. Cei de culoare au fost afectați odată ce această industrie a căpătat mari proporții, în același timp nu le-a fost permis să participe. Ideea a fost să creez un brand, o oportunitate pentru cei care au fost afectați”, a spus Jay-Z.

În cei 25 de ani în care marijuana a devenit legală în California, cu scop medicinal, industria cannabisului a crescut la 20 de miliarde de dolari și este estimat că o va depăși în 10 ani pe cea a vinului, în valoare de 70 de miliarde de dolari.