Jeff Bridges: Cancerul a fost floare la ureche în comparație cu lupta pe care am dus-o cu Covid-19

Actorul Jeff Bridges a fost diagnosticat cu cancer Sursa; Profimedia
  • Jeff Bridges: „Lupta mea cu Covid face ca tumoarea mea să fie floare la ureche“.
  • Actorul american a mărturisit că aproape a scăpat de cancer.

Jeff Bridges a vorbit despre lupta sa cu o formă gravă de Covid-19 și despre faptul că aproape a scăpat de cancerul de care suferea.

Actorul american premiat cu Oscar, în vârstă de 71 de ani, a scris pe Instagram un mesaj prin care anunță că tumoarea care îi fusese diagnosticată, de o dimensiune de 22×30 de centimetri, s-a redus dramatic,

Jeff Bridges, care a fost diagnosticat cu cancer limfatic anul trecut, s-a infectat cu SARS-CoV-2 la clinica unde făcea chimioterapie înainte de a se vaccina și a fost internat cinci săptămâni în spital, scrie NBC News.

Acum, actorul american cunoscut pentru roluri din filme ca „The Big Lebowski“, „Crazy Heart“ şi „True Grit“ spune că lupta împotriva cancerului a fost ca o „felie de tort“ în comparație cu lupta pe care a dus-o cu Covid-19.

Cancerul meu este în remisie. (…) Covid este «oglinda retrovizoare». Lupta mea cu Covid face ca tumoarea mea să fie ca o bucată de tort“, a scris el pe rețelele sociale.

M-am chinuit cu virusul destul de mult, dar sunt vaccinat cu ambele doze și mă simt mult mai bine”, a mai scris el, precizând că el crede că datorită vaccinului a avut parte de o „refacere rapidă“.