• Jennifer Garner este „fericită pentru fostul ei soț” Ben Affleck în contextul celei de-a doua logodne a acestuia cu Jennifer Lopez, a declarat o sursă.
  • Un apropiat al familiei a declarat pentru că Jennifer Garner „știe că J-Lo a fost o influență pozitivă în anumite privințe”.
  • Ben are împreună cu fosta sa soție trei copii – Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani, și Samuel, 10 ani – și i-ar fi avertizat pe toți în prealabil de iminenta sa cerere în căsătorie.

Jennifer Garner este „fericită pentru fostul ei soț” Ben Affleck în contextul celei de-a doua logodne a acestuia cu Jennifer Lopez.

Un apropiat al familiei a declarat că Jennifer Garner „știe că J-Lo a fost o influență pozitivă în anumite privințe”.

Ben are împreună cu fosta sa soție trei copii – Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani, și Samuel, 10 ani – și i-ar fi avertizat pe toți în prealabil de iminenta sa cerere în căsătorie.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Ben le-a spus lui Jen și copiilor, așa că ei știau despre asta. Ben și-a informat fosta soție și copiii din timp”. a declarat o sursă din interior pentru Us Weekly

J.LO a primit un diamant verde

J-Lo și-a arătat și inelul cu diamant verde, explicând că verdele este „culoarea mea preferată” și „culoarea care îmi aduce noroc”. „Înseamnă atât de mult când cineva se gândește la tine, te iubește și te acceptă așa cum ești. Și a fost un moment perfect”.

După un vârtej de zvonuri, în luna mai a anului trecut a fost confirmat faptul că Jennifer și Ben au decis să mai încerce încă o dată să se iubească – imediat după ce logodna ei a fost ruptă cu A-Rod.

Precedenta lor logodnă s-a încheiat în urmă cu 18 ani, în 2004, de atunci amândoi s-au căsătorit cu alte persoane, au avut copii și au divorțat.

Bennifer au jucat în 2003 în filmul Gigli, care s-a dovedit a fi un eșec, au devenit un cuplu pentru prima dată în 2002, în urma despărțirii de cel de-al doilea soț al ei, Cris Judd.