• Cântăreața s-a temut că iubitul ei se va speria, a declarat o sursă
  • Cuplul plănuiește o sărbătoare de mai multe zile cu prietenii și familia.
  • „Era pregătită să se căsătorească încă din noaptea în care Ben a cerut-o în căsătorie”

După nunta surpriză a lui Jennifer Lopez și Ben Affleck, care a avut loc weekendul trecut în Las Vegas, continuă să apară detalii despre eveniment. Potrivit Page Six, proaspeții căsătoriți au ciocnit cu Diet Coke și au mâncat pizza în avionul lor privat care îi ducea înapoi la Los Angeles, la primele ore ale dimineții de duminică.

Dar cel mai mult frapează New York Post, care a vorbit cu o sursă apropiată cuplului. Se pare că JLo se grăbea să se căsătorească. „Era pregătită să se căsătorească încă din noaptea în care Ben a cerut-o în căsătorie, a vrut să o facă cât mai repede și să elimine orice șansă ca el să se gândească prea mult și să se răzgândească!”

Cuplul s-a logodit, pentru a doua oară, în aprilie anul trecut. Anterior, în prima lor relație, care a durat din 2002 până în 2004, erau deja logodiți, dar cu patru zile înainte de nuntă, artiștii au pus capăt relației lor.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Proaspeții căsătoriți au ciocnit cu Diet Coke și au mâncat pizza în avionul lor privat care i-a dus înapoi la Los Angeles.

De data aceasta, 18 ani mai târziu, Jennifer Lopez a reușit să se îmbrace în alb și să devină soția lui Ben Affleck. Și-a schimbat chiar și numele de familie cu al lui, judecând după semnătura de pe scrisoarea pe care le-a scris-o fanilor săi: Jennifer Lynn Affleck.