• Cea de-a doua nuntă a lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck, bărbatul pe care îl descrie ca fiind dragostea vieții ei, a avut loc acum mai bine de cinci luni.
  • Vedeta dezvăluie că soțul ei Ben Affleck a organizat fiecare detaliu al primei lor ceremonii.
  • Cu toate acestea, Jennifer nu l-a lăsat pe noul ei soț să preia controlul asupra organizării celei de-a doua sărbători, care a fost o petrecere mult mai mare.

Cea de-a doua nuntă a lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck, bărbatul pe care îl descrie ca fiind dragostea vieții ei, a avut loc acum mai bine de cinci luni. Strălucitoarea vedetă dezvăluie că el a organizat fiecare detaliu al primei lor ceremonii. Cântăreața și actrița Jennifer, în vârstă de 53 de ani, s-a căsătorit cu Ben, în vârstă de 50 de ani, nu o dată, ci de două ori anul trecut – în Las Vegas, în iulie, și apoi din nou la conacul său din Riceboro, Georgia, în august – și spune cu mândrie că bărbatul ei a făcut o treabă uimitoare” în organizarea jurămintelor lor din Vegas.

Are un ochi uimitor și un gust incredibil”, spune ea, și cred că acesta este motivul pentru care am fugit la Vegas!”. A luat toată presiunea de pe nunta mare de familie pe care o aveam. Dar tot ceea ce facem, încercăm să o facem împreună. El a planificat întreaga nuntă din Vegas”.

Cu toate acestea, Jennifer nu l-a lăsat pe noul ei soț să preia controlul asupra organizării celei de-a doua sărbători, care a fost o petrecere mult mai mare, la care au fost prezenți toți prietenii și familia lor. Ea spune: Petrecerea cea mare, am făcut-o împreună. Planificarea unei nunți înseamnă foarte mult. Este o treabă foarte stresantă, după cum puteți vedea din acest film”.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Filmul în cauză se concentrează în jurul personajului lui Jennifer, Darcy și Tom, interpretat de Josh Duhamel – un cuplu care încearcă să își adune familiile pentru o nuntă la destinație și care dau greș atunci când întreaga petrecere este luată ostatică. Ea spune: Sunt atât de multe lucruri care se întâmplă. Dar miezul filmului este despre aceste familii care se reunesc, iar personajul meu, Darcy, și personajul lui Josh, Tom, își dau seama cu adevărat cine sunt, cum vor face ca această căsnicie să funcționeze – și dacă pot face ca această căsnicie să funcționeze. Ei pornesc de la extremități foarte diferite ale spectrului în ceea ce privește ceea ce își doresc. Nu doar de la această nuntă, ci și de la relația lor. Dar, pe parcurs, cu toate lucrurile prin care trebuie să treacă, care sunt scandaloase și nebunești, chiar se descoperă unul pe celălalt.”

Dacă există cineva care știe despre cursul iubirii adevărate care nu merge niciodată lin, aceea este J.Lo. După cum știu fanii, ea și Ben s-au cunoscut în 2001 pe platoul de filmare al filmului Gigli și au fost supranumiți Bennifer” pe măsură ce idila lor a înflorit. S-au logodit în 2002, dar au amânat nunta planificată pentru 2003, invocând atenția excesivă a presei, iar apoi s-au despărțit în 2004, scrie The Mirror.

Cu toate acestea, timpul este un mare vindecător și, dacă este ceva, starul Hustlers este mai recunoscător ca niciodată pentru dragostea lor, după ce a știut cum a fost să o piardă. Ea spune: Suntem mai în vârstă acum, suntem mai deștepți, avem mai multă experiență, suntem în locuri diferite în viața noastră, avem copii acum și trebuie să fim foarte conștienți de aceste lucruri. Este un rezultat frumos că acest lucru s-a întâmplat în acest fel, în acest moment din viața noastră, în care ne putem aprecia și sărbători cu adevărat și ne putem respecta reciproc.”

În perioada în care au fost despărțiți, Ben s-a căsătorit cu actrița Jennifer Garner, cu care împarte copiii Violet, 17 ani, Seraphina, 14 ani, și Samuel, 10 ani, în timp ce Jennifer – care a avut anterior căsnicii de scurtă durată cu Ojani Noa și Cris Judd – a avut gemenii Max și Emme, în vârstă de 14 ani, cu cel de-al treilea soț al ei, Marc Anthony.

Este clar că copiii lor sunt extrem de importanți pentru ei, iar Jen, mamă devotată, a spus despre ziua nunții lor: Nu ne căsătoream doar unul cu celălalt, ci îi căsătoream pe acești copii într-o nouă familie”.

Totul sună idilic, ceea ce, din păcate, nu se poate spune despre personajul ei, Darcy, care trebuie să facă față faptului că tatăl ei l-a invitat pe fostul ei soț la nunta ei. Din fericire, în viața reală, actrița spune că nu-și poate imagina că se poate întâmpla așa ceva.

Jennifer spune: Mi-ar plăcea să cred că tatăl meu nu ar face așa ceva. Dar am avut nevoie de asta în film. Aveam nevoie să se întâmple ceva. Nu cred că tatăl meu ar face vreodată așa ceva. Niciodată. Adică, este doar tatăl meu. Tatăl meu în viața reală este un tată liniștit și calm. El nu se supără.”

Și, în timp ce Jennifer a purtat trei rochii Ralph Lauren diferite în diferite etape ale zilei sale mari, Darcy nu este la fel de norocoasă în ceea ce privește stilul.

Am simțit că rochia de mireasă în sine a fost un personaj în film, dar a reprezentat cu adevărat și ceea ce a trăit ea”, spune Jennifer. Așa că am vrut ca totul să înceapă cu ea fiind foarte inconfortabilă. Era cea mai mare, cea mai greoaie, un fel de rochie frumoasă, dar și ca și cum nu ar fi fost deloc. Și apoi, pe măsură ce a continuat, a fost mai sinceră în legătură cu cine era și ce își dorea, a început să dea la o parte straturile și să devină mai mult ea însăși, și să pășească în propriul ei fel de putere sau mai multă autenticitate.”

Dar în timp ce Jennifer este în mod clar pasionată de cel mai recent proiect al ei, este clar că familia ei este pe primul loc și că vrea să savureze fiecare moment de fericire acum că i s-a dat o a doua șansă.

Ea spune: „Aceasta este cea mai bună perioadă din viața mea. Îmi iubesc cariera, dar nimic nu mă împlinește mai mult decât să pot construi o familie cu cineva pe care îl iubesc profund și care este la fel de dedicat familiei și unul altuia cât putem fi. Mă simt incredibil de binecuvântată”.