Jennifer Lopez, după divorțul de Ben Affleck: „Muzica are puterea de a vindeca”. Declarația cântăreței la cea de-a 50-a aniversare a American Music Awards

Jennifer Lopez a declarat că „muzica chiar are puterea de a vindeca, de a ne ridica și de a ne conecta” în cadrul celebrării celei de-a 50-a aniversări a American Music Awards (AMAs). Ceremonia specială a inclus interviuri cu câștigători anteriori, printre care Carrie Underwood și Gloria Estefan, și a fost găzduită de Jimmy Kimmel, scrie The Mirror.

Lopez a reflectat asupra experiențelor sale memorabile la AMA, menționând tributul adus Celiei Cruz în 2013, pe care l-a numit „una dintre cele mai speciale nopți din viața mea”. Ea a continuat: „Muzica a demonstrat acest lucru timp de jumătate de secol, iar eu sunt încântată pentru următorii 50 de ani de muzică și magie.” Cântăreața a rememorat și prima sa performanță la AMAs din 2001, descriind-o ca având „o energie electrică”.

Ceremonia a inclus și spectacole de la artiști precum Nile Rodgers, Gladys Knight și Green Day. Raye a adus un omagiu lui James Brown, cântând piesa „It’s A Man’s Man’s Man’s Man’s World” și a subliniat importanța femeilor în muzică, spunând: „Este foarte important să ne amintim asta”.

Exit mobile version