• Jennifer Lopez și-a confirmat vineri logodna cu Ben Affleck.
  • Vedeta în vârstă de 52 de ani a împărtășit un scurt video în care se emoționează în timp ce privește inelul de smarald și diamante, confirmând zvonurile de logodnă.
  • Vestea logodnei vine la 18 ani de la prima lor logodnă eșuată din 2004.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck sunt oficial logodiţi – din nou. Cuplul s-a logodit iniţial în 2003, dar şi-a anulat nunta în ultimul moment şi apoi a pus capăt logodnei în 2004.

Inelul valorează în prezent aproximativ 12 milioane de dolari, în timp ce la vremea respectivă (noiembrie 2002) l-a costat pe Ben 1,2 milioane de dolari. Creșterea uriașă a valorii provine din prețul diamantului colorat rar.

Cântăreaţa şi actriţa în vârstă de 52 de ani şi actorul în vârstă de 49 de ani sunt gata să meargă la altar. Au confirmat că s-au logodit din nou. Cei doi s-au întâlnit iniţial în 2002 şi s-au logodit în 2003, dar în cele din urmă s-au despărţit în 2004, din cauza atenţiei tot mai presante a presei.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

Dar acum, JLo şi Ben vor deveni în sfârşit soţ şi soţie, după ce actorul american s-a pus în genunchi pentru a o cere de soţie pe Lopez, anunţă The Mirror.

Jennifer Lopez însăşi a anunţat logodna într-un scurt videoclip. Vedeta priveşte cu dragoste, luptându-se cu lacrimile de bucurie, un inel impresionant cu diamante verzi şi spune: „Eşti perfect”. Zvonurile despre logodnă apăruseră deja după ce Lopez a fost văzută la plimbare cu un inel uriaş pe deget.

Ben şi Jennifer Lopez s-au întâlnit pentru prima dată în 2002, dar s-au despărţit doi ani mai târziu, după o poveste de dragoste care creat portretul „Bennifer” pentru a-i descrie împreună. Jen a continuat să se întâlnească şi, în cele din urmă, să se căsătorească cu cântăreţul Marc Anthony, cu care a primit gemenii Emme şi Maximilian – acum în vârstă de 14 ani.

Jennifer Lopez şi Marc, în vârstă de 53 de ani, s-au despărţit în 2014 – iar din 2017, JLo a continuat să aibă o poveste de dragoste foarte mediatizată cu Alex Rodriguez, 46 de ani, un simbol al baseballului.