• Jennifer Lopez și Ben Affleck se despart, dar de dragul relației lor.
  • Despărțirea lor le va întări relația. Aceasta este premisa soților „Bennifer”, care au luat această decizie de comun acord, convinși că va fi spre binele căsniciei lor.
  • Au trecut exact 21 de zile de când s-au căsătorit și, deși este o despărțire „simbolică”, nu sunt singurele celebrități care s-au despărțit după ce s-au căsătorit.

Jennifer Lopez și Ben Affleck se despart, dar de dragul relației lor. Timpul petrecut separat le va face dragostea mult mai puternică, dezvăluie în exclusivitate site-ul Hollywood Life, care confirmă despărțirea celui mai mediatizat cuplu din lume, la doar câteva săptămâni după ce s-au căsătorit în Las Vegas, scrie Nation World News.

Despărțirea lor le va întări relația. Aceasta este premisa soților „Bennifer”, care au luat această decizie de comun acord, convinși că va fi spre binele căsniciei lor. Angajamentele lor profesionale îi obligă să petreacă mult timp despărțiți și cred că distanța îi va face să le fie mai dor unul de celălalt.

Este o situație avantajoasă pentru amândoi, în special din punct de vedere financiar. „Ei fac o sumă extrem de mare de bani”, spune presa online, întrucât carierele lor proeminente generează milioane de euro.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Au trecut exact 21 de zile de când s-au căsătorit și, deși este o despărțire „simbolică”, nu sunt singurele celebrități care s-au despărțit după ce s-au căsătorit.