• Actorul american Jeremy Renner a anunțat că a fost externat de la spitalul unde a fost internat cu răni grave după un accident cu un plug de zăpadă.
  • Jeremy a fost lovit de propriul său plug de zăpadă de 7 tone în Nevada.
  • Accidentul l-a lăsat în stare critică, cu traume majore la nivelul pieptului și alte răni.

Actorul american Jeremy Renner a anunțat că a fost externat de la spitalul unde a fost internat cu răni grave după un accident cu un plug de zăpadă. Ca răspuns la o postare pe Twitter, luni, despre serialul său de televiziune Paramount+ Primarul din Kingstown”, Renner a scris pe Twitter: „În afara ceții mele cerebrale în recuperare, am fost foarte încântat să urmăresc episodul 201 cu familia mea acasă”.

Renner a fost lovit de propria mașină de deszăpezire Pistenbully de 7 tone în Nevada, în timp ce încerca să o folosească pentru a elibera vehiculul unei rude pe un drum privat din apropierea lacului Tahoe, în ziua de Anul Nou, au declarat autoritățile.

Accidentul l-a lăsat în stare critică, cu traume majore la nivelul pieptului și alte răni, potrivit unui reprezentant al lui Renner. Autoritățile continuă să investigheze, dar au declarat că nu există semne că Renner s-ar fi aflat sub influența alcoolului și nu există indicii că ar fi fost vorba de omucidere.

Jeremy Renner este cunoscut pentru rolul său din echipa Răzbunătorilor din Marvel Cinematic Universe. Actorul are două nominalizări la Oscar pentru rolurile sale din filmele War is an Opiate și The City. A apărut în numeroase producții Marvel, inclusiv într-o producție independentă despre aventurile personajului său Hawkeye, în două dintre filmele Mission Impossible, First Contact, American Scheme.