• Renner a fost strivit de un utilaj de deszăpezire de șase tone în apropierea casei sale.
  • El a suferit răni la trunchi, față, extremități și cap”.
  • La începutul acestei luni, Evangeline Lilly, colega sa de platou de la Marvel, a declarat că l-a vizitat recent pe actorul imobilizat în scaun cu rotile la domiciliul său.

Jeremy Renner a împărtășit un mesaj emoționant din partea nepotului său, în timp ce continuă să se recupereze după gravul său accident cu plugul de zăpadă de la începutul acestui an. El a suferit răni la trunchi, față, extremități și cap”, potrivit departamentului local al șerifului din comitatul Washoe.

Actorul lumii Marvel, în vârstă de 52 de ani, a împărtășit mesajul pe povestea sa de pe Instagram, în care nepotul său a spus că este foarte norocos” să aibă ca unchi un Răzbunător.

La începutul acestei luni, Evangeline Lilly, colega sa de platou de la Marvel, a declarat că l-a vizitat recent pe actorul imobilizat în scaun cu rotile la domiciliul său și că a considerat că recuperarea sa rapidă a fost un adevărat miracol”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Renner a fost strivit de un utilaj de deszăpezire de șase tone în apropierea casei sale, în apropiere de granița dintre statele Nevada și California, în SUA. Un raport al poliției obținut de agenția de știri PA a dezvăluit că acesta a încercat să salveze un membru al familiei în momentul incidentului. Miercuri, Renner a postat o fotografie cu mesajul, trimis de nepotul său Auggie.

Sunt foarte norocos pentru că unchiul meu este Hawkeye (unul dintre Răzbunători). De asemenea, sunt foarte norocos pentru că unchiul meu este în viață în urma accidentului”, se arată în bilet. Îl iubesc pe micuțul meu om. Fii binecuvântat, Auggie”, a legenda actorului la fotografie.

Actorul și-a ținut fanii la curent cu procesul său de recuperare de până acum, spunând că va face tot ce este nevoie” pentru a reveni la putere maximă. Recent, el și-a anunțat noul serial Disney+ Rennervations, care va fi difuzat pe 12 aprilie și în care va folosi vehicule personalizate pentru a ajuta comunitățile aflate în dificultate.