• Jessica Simpson a stârnit îngrijorarea fanilor după ce a apărut într-o reclamă arătând extrem de slabă.
  • Cântăreața și-a prezentat mobila într-o reclamă pentru magazinul de articole pentru casă Pottery Barn, într-un videoclip postat pe Instagram.
  • Cu toate acestea, silueta ei subțire a atras mai multă atenție decât produsele pe care le-a prezentat.

Jessica Simpson a stârnit îngrijorarea fanilor după ce a apărut într-o reclamă arătând extrem de slabă. Cântăreața și-a prezentat mobila într-o reclamă pentru magazinul de articole pentru casă Pottery Barn, într-un videoclip postat pe Instagram.

Cu toate acestea, silueta ei subțire a atras mai multă atenție decât produsele pe care le-a prezentat, deoarece fanii îngrijorați au intervenit în secțiunea de comentarii pentru a discuta despre pierderea ei în greutate.

Jessica, în vârstă de 42 de ani, a recunoscut anterior că a slăbit peste 30 de kilograme după ce greutatea ei a scăpat de sub control, dar acum fanii ei sunt îngrijorați că lucrurile au mers prea departe. Unul care a văzut postarea a pus la îndoială: Ești bine?”. Un al doilea a observat: Cu tot respectul… pari fragilă.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Un al treilea fan uimit a comentat: Wow!!! A slăbit atât de mult. Sper că este bine. Este o doamnă frumoasă”. Un alt utilizator al rețelelor de socializare a exclamat: OMG. Nu arată bine. Ochii ei sunt atât de adânciți. Ceva nu este în regulă”.

Noua îngrijorare vine după ce Jessica a postat recent o imagine în costum de baie, în care își etalează corpul zvelt. La începutul anului, ea s-a bucurat de o pauză departe de casă în timp ce a pozat în bikini sclipitori maronii sumari – cu pantofi cu tocuri cu platformă asortați.

La momentul respectiv, ea a scris: Fără 3 copii care să mă grăbească, am avut timp să-mi accesorizez bikini.” Adăugând la look-ul ei o pălărie de soare cu boruri mari, ochelari de soare de aviator supradimensionați și o curea maro împodobită în stil western, Jessica a stârnit, de asemenea, îngrijorarea fanilor ei de la acea vreme.

Unul dintre ei a scris: Pierderea în greutate este grozavă …. Prea mult începi să pierzi mușchi, iar prea subțire te face să pari bătrână”. Un altul a spus: Trebuie să fie prietenă cu Britney…bine, fată, ești mult mai bună decât atât…mănâncă și termină cu prostiile astea.”

Cu toate acestea, nu toată lumea a avut o părere negativă despre imaginea ei transformată, unii fani lăudând-o pentru că a depășit lupta cu greutatea.

Unul dintre ei a lăudat-o: Îmi place asta. Arăți uimitor… ești o sursă de inspirație pentru cei dintre noi care au încetat să mai aibă grijă de corpurile noastre. Sunt îngrozită de felul în care arăt, dar știu că trebuie doar să continui să lupt în fiecare zi.” O altă persoană a complimentat-o adăugând: Arăți fabulos. Ce corp, e nevoie de dăruire, iar tu o ai…”

Jessica a făcut pasul de a se pune în formă după ce a decis să renunțe la lupta ei cu alcoolismul. Ea a declarat anterior: Există atât de mult prejudecată în jurul cuvântului alcoolism sau a etichetei de alcoolic. Adevărata muncă ce trebuia făcută în viața mea a fost să accept de fapt eșecul, durerea, ruperea și autosabotajul. Nu băutura era problema. Eu eram. Nu mă iubeam pe mine însumi. Nu-mi respectam propria putere. Astăzi o fac.”