• Cântăreața a anunțat pe Instagram că urmează să se nască un fiu.
  • Clipul o prezintă pe aceasta cântând un viitor single – pe care își încurajează fanii să îl pre-salveze – în timp ce își ține cu mândrie burta.
  • Oh, da… voi avea un băiat”, a precizat ea.

Sâmbătă, Jessie J a anunțat sexul primului ei copil, care va fi în curând primul născut, într-un videoclip emoționant pe Instagram – cu doar câteva ore înainte de a-și arăta burtica pe covorul roșu de la BRIT Awards 2023. Clipul o prezintă pe aceasta cântând un viitor single – pe care își încurajează fanii să îl pre-salveze – în timp ce își ține cu mândrie burta.

De când am scris acest cântec, de fiecare dată când îl pun sau îl cânt, el se mișcă ca un nebun… așa că cred că acest cântec este cel ales”, a scris Jessie, în vârstă de 34 de ani, în legenda videoclipului dulce.

Oh, da… voi avea un băiat”, a precizat ea. Și promit că voi purta lenjerie intimă”. În clip, Jessie cântă despre schimbările din viața ei, îi spune bună ziua” burticii și zâmbește larg în timp ce se pregătește pentru spectacolul de premiere într-un halat.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Pe covorul roșu de la BRITs, sâmbătă, cântăreața a purtat un ansamblu complet roșu, cu părul dat pe spate, în timp ce a pozat pentru camerele de luat vederi – cu burtica și toate celelalte. Aceasta nu a fost prima dată când și-a arătat sarcina, dar a fost prima ei ieșire pe covorul roșu într-o stare atât de vizibilă.

Cântăreața a dezvăluit pentru prima dată că este însărcinată luna trecută, într-un videoclip emoționant de pe Instagram, pe melodia ei Sunflower”.

Sunt atât de fericită și îngrozită să împărtășesc în sfârșit acest lucru”, a scris ea la acea vreme.
După ce a fost deschisă cu privire la faptul că a experimentat pierderea sarcinii în trecut, ea le-a cerut urmăritorilor ei să Vă rog să fiți blânzi cu mine”, pe tot parcursul călătoriei.

Sincer, o fată vrea doar să plângă urât în public într-un costum de pisică, mâncând o murătură acoperită cu ciocolată, fără să fie puse întrebări”, a împărtășit ea. Jessie a sărbătorit cu stil în ultimele săptămâni – chiar a decis să împărtășească un videoclip pe Instagram, în care și-a arătat burta într-o ținută roz aprins. Postarea a prezentat mai multe selfie-uri în oglindă cu burtica ei de gravidă la vedere, în timp ce echipa ei glam pune ultimele retușuri la machiaj, păr și ținută.

Am fost avertizată în legătură cu acest prim trimestru și a fost greu”, a scris Jessie. Cântăreața s-a destăinuit anterior, în august anul trecut, despre avortul ei spontan din noiembrie 2021, împărtășind nouă luni mai târziu că este sănătos și normal să ai zile de tristețe totală și să onorezi toate sentimentele care apar, bune și rele”.

Răul nu este deloc des și da, aș putea să trec prin acest moment chiar acum, astăzi, singură, în privat, și de obicei o fac, dar astăzi sunt aici”, a scris Jessie la vremea respectivă. Pentru că știu că mii de oameni din întreaga lume se simt la fel ca mine.”