• Rowling a spus că a împărtășit o opinie foarte fadă” despre Harry Potter.
  • Ea susține că a fost asaltată de utilizatori care mi-au spus în termeni foarte clari să ies”.
  • Autoarea a spus că i s-a spus că nu era cunoscută în acea cameră și că sunt în mod clar o idioată care nu știe nimic”.

JK Rowling a declarat că a fost agresată de pe un forum Harry Potter de către fanii care habar nu aveau cine este ea cu adevărat. Autoarea cărților a intrat într-un chat la începutul mileniului, în mod anonim, în timp ce scria cea de-a patra carte din serie, Harry Potter și Pocalul de foc”.

Vorbind în cadrul podcastului The Witch Trials of JK Rowling, ea a spus: Am ales un nume la întâmplare, care nu avea legătură cu Potter, pentru că eram aproape speriată că mă voi autodezvălui cumva”.

Rowling a spus că a împărtășit o opinie foarte fadă” despre Harry Potter și a fost asaltată de utilizatori care mi-au spus în termeni foarte clari să ies”. Autoarea a spus că i s-a spus că nu era cunoscută în acea cameră și că sunt în mod clar o idioată care nu știe nimic”.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Am plecat”, a spus ea. Și mă gândeam, am scris trei cărți și jumătate în care hărțuirea este o astfel de temă încă de la prima pagină, în care hărțuirea – și comportamentul autoritar – este considerat a fi una dintre cele mai rele rele umane, și uite ce tocmai s-a întâmplat, din partea acestor oameni care se numesc atât de fani ai acestei francize”.

Rowling a continuat: Nu mi-a păsat. Sunt o persoană destul de robustă. Dar ce s-ar fi întâmplat dacă aș fi fost un copil de 12 ani care era încântat să intre în această cameră și care ar fi fost imediat, mustrat caustic pentru că nu aparținea? Pur și simplu au dat pe cineva afară pentru că era nou. Mi s-a părut atât de interesant, că ești pasionat de aceste cărți și totuși, în timpul vieții, te comporți într-un mod pe care eu îl descriu ca fiind unul dintre cele mai rele și mai stupide comportamente umane.”

Rowling a discutat despre trolling în cel de-al treilea episod al podcastului, care a apărut marți. În primul episod al podcastului, prezentat de Megan Phelps-Roper, fostă membră a Bisericii Baptiste Westboro, Rowling a vorbit despre experiențele sale de abuz domestic.