• Florin și echipa lui sunt în spatele platformei Tikaboo
  • Florin Alexandru lucrează la o programă opțională pentru şcoli și grădinițe
  • Şi cuplurile au parte de terapie prin joc

Nu doar cei mici au nevoie să învețe, ci toată familia. Asta a fost și ideea de la care s-a născut Inside Hero. E un joc, creat de Florin Alexandru. Sursa de inspirație a fost chiar fiul lui, Alex. Tot ce și-a adorit a fost să îl transforme într-un adult optimist, pozitiv și încrezător.

„În momentul în care am înțeles de fapt că dacă livrăm chestiile astea și îi facem pe oameni să înțeleagă să se uite la lucrurile sensibile, distrându-se pur și simplu, ajung într-o zonă în care pot să își construiască orice proiect, doar luând toate laturile vieții. (…) Practic îți arată cum să nu te mai blochezi, cum să ieși din cutiuță, cum să gândești out of the box și o face într-o formă foarte distractivă”, a spus Florin Alexandru pentru Aleph News.

Și cuplurile au parte de terapie prin joc. Așa că Florin și Silvia au creat un joc pentru parteneri. Se numește ’’Mă mai iubești’’ și vrea să te ajute să îți reinventezi relația.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Avem întrebări ce e iubirea? Câți dintre noi se gândesc la chestia asta? Nu te gândești, dar s-ar putea ca în momentul în care doi parteneri, în cuplu, să gândească total diferit despre ce e iubirea și așteptările să fie diferite și poziționarea diferită”, a mai spus Florin Alexandru.

Mai multe jocuri, cărți și programe educative pentru tine și copilul tău, găsești pe platforma Tikaboo. Florin și partenerii lui, care au creat jocurile, spun că ai nevoie de ele ca să îți controlezi anxietatea și să te conectezi la cei din jurul tău.

Dar asta nu e tot. Platforma Tikaboo își oferă o varietate de jocuri, cărți si programe educative pentru tine și copilul tău. Create chiar de Florin și de alți parteneri ai lui.