• Joe Rogan realiza emisiunea The Joe Regan Experience pe YouTube
  • Unul dintre cele mai populare podcasturi din lume se mută pe Spotify
  • Spotify a plătit 100 de milioane de dolari pentru a obține difuzarea exclusivă a show-ului

Cunoscutul realizator de emisiuni, comediant şi comentator de MMA, Joe Rogan, îşi va muta podcastul pe Spotify. Wall Street Journal notează că acesta va primi 100 de milioane de dolari pentru un contract care se va desfăşura pe mai mulţi ani şi care va începe la 1 septembrie.

Potrivit sursei citate, Joe Rogan va adopta acelaşi stil şi aceeaşi tematică.

„Rămâne un show liber, va fi exact la fel. Este vorba doar despre licenţiere, Spotify nu va avea un control asupra procesului de creaţie”, a spus Rogan.

Recomandări

ÎNCEPE SIMULAREA PENTRU BAC
STARE DE URGENȚĂ ÎN HAITI
MICROSOFT INVESTEȘTE ÎN MISTRAL AI
HALEY ÎL ÎNVINGE PE TRUMP
INDIA SE PREGĂTEȘTE DE NUNTĂ
RECORD PENTRU BITCOIN

Joe Rogan a lansat podcastul The Joe Rogan Experience în 2009 şi a adunat sute de milioane de vizualizări până acum. Doar în 2019, podcastul său a fost downlodat de 190 de milioane de ori pe lună.

Controversatul entertainer are 8.42 milioane urmăritori pe YouTube, unde va renunţa să mai posteze videouri după ce contractul cu Spotify va începe.

În 2018, Joe Rogan şi Elon Musk au fumat marijuana în timpul emisiunii, fapt care a dus la o scădere cu 9% a acţiunilor Tesla. Ulterior, compania a recuperat pierderile.

Joe Rogan va câştiga mai mulţi bani decât artiştii de pe Spotify

BBC notează că Rogan va câştiga mai mulţi bani decăt artiştii muzicali.

„Un artist ar trebui să genereze 23 de miliarde de streamuri pe Spotify pentru a câştiga suma cu care va fi plătit Joe Rogan”, a spus Ted Gioia.