• Johnny Depp tocmai a încheiat 5 zile de declarații în procesul contra publicației The Sun, care l-a numit „bătăuș de soție” în 2018.
  • Depp a pledat nevinovat.
  • Faimosul actor a dezvăluit că tocmai el ar fi o victimă, luându-și bătaie de la soție în 2016 pentru că a pierdut 650 de milioane de dolari.

Se spune că banii nu aduc fericirea, dar pierderea lor îți poate aduce o mamă de bătaie. Și nu contează dacă ești printre cei mai faimoși actori din lume.

Faimosul actor tocmai a declarat că fosta lui soție, Amber Heard, i-a tras un pumn când a aflat că a pierdut 650 de milioane de dolari. Depp a declarat că pumnul fostei soții a fost „o lovitură decisivă”, relatează Reuters.

Cum s-a ajuns la acest scandal

Istoria lui Johnny Depp nu este una tocmai curată. S-a scris mult despre consumul lui de droguri și despre faptul că își bătea soția frecvent.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Publicația The Sun l-a numit, în 2018, „bătăuș de soție”, după ce a avut probe că faimosul actor și-a bătut soția de cel puțin 14 ori de-a lungul a trei ani.

Bătăile au început în 2013, când Depp a fost orbit de gelozie, droguri și alcool.

Johnny Depp a respins toate acuzațiile ce i-au fost aduse, ba chiar a contracarat cu o întâmplare din 2016: după o întâlnire de business, actorul a aflat că a pierdut 650 de milioane de dolari, făcuți de pe urma filmelor, din cauza foștilor manageri.

Mai mult, a mai fost anunțat că a pierdut și 100 de milioane de dolari din cauza că nu și-a plătit taxele timp de 17 ani.

Depp i-a povestit fostei soții, iar aceasta ar fi spus că o face de râs în fața prietenilor, ca mai apoi să-i trântească un pumn, pe care Depp l-a numit „lovitura decisivă”.