• Justin Bieber a atacat H&M, după ce compania de îmbrăcăminte a creat noi produse folosind imaginea cântărețului, aparent fără permisiunea acestuia.
  • Printre produsele comercializate se numără produse precum o rochie pulover cu o fotografie alb-negru a lui Justin, o geantă din pânză cu un colaj de fotografii și o husă de telefon pe care sunt imprimate versurile I miss you more than life”.
  • Fanii au reacționat rapid la comentariul lui Justin de pe Instagram, mulți dintre ei promițând să nu cumpere din linia H&M.

Justin Bieber a atacat H&M, după ce compania de îmbrăcăminte a creat noi produse folosind imaginea cântărețului, aparent fără permisiunea acestuia. Cântărețul în vârstă de 28 de ani a accesat luni Instagram Story pentru a denunța noile articole ale brandului, care îi prezintă chipul și versurile.

 „Nu am aprobat nici o colecție de merch pe care au pus-o la H&M… totul fără permisiunea și aprobarea mea. Nu aș cumpăra-o dacă aș fi în locul vostru”, le-a spus el fanilor. Într-o altă postare, Justin a adăugat: Merch-ul H&M pe care l-au făcut cu mine este un gunoi și nu l-am aprobat, nu-l cumpărați.”

Interpretul hitului Baby a lăsat, de asemenea, un comentariu pe pagina de Instagram @jbiebertraacker sub o postare despre produse. Când toată lumea va afla că nu am aprobat nimic din această marfă smh”, a spus el. Printre produsele comercializate se numără produse precum o rochie pulover cu o fotografie alb-negru a lui Justin, o geantă din pânză cu un colaj de fotografii și o husă de telefon pe care sunt imprimate versurile I miss you more than life”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

La fel ca în cazul tuturor celorlalte produse și parteneriate cu licență, H&M a urmat procedurile de aprobare corespunzătoare”, a precizat brandul într-o declarație pentru People.

Fanii au reacționat rapid la comentariul lui Justin de pe Instagram, mulți dintre ei promițând să nu cumpere din produsele H&M. O persoană a scris: Justin tocmai a spus că nu a aprobat niciunul dintre aceste mărfuri. El crede că este un gunoi. Voi toți, nu cumpărați!”.

Nu voi cumpăra după comentariul lui Justin”, a spus un altul, în timp ce un al treilea fan a comentat: Chiar și Justin a spus că marfa este un gunoi. Nu o cumpărați. Aveam sentimentul că nu a fost ideea lui”.

H&M a mai vândut anterior produse de promovare a turneului Purpose Tour al lui Justin din 2016, precum și a turneului său Stadium Tour din 2017. Acesta din urmă a fost promovat de cântăreț la vremea respectivă. În 2020, H&M a lansat o colecție inspirată de albumul Changes al lui Justin, care nu a primit nici o plângere publică din partea muzicianului.

Justin are propria colecție de produse de vânzare pe site-ul său oficial, inclusiv hanorace cu glugă, pantaloni de trening și tricouri cu imaginea sa și versuri de pe ultimul său album Justice. De asemenea, el are propria linie de îmbrăcăminte numită Drew, cu referire la al doilea prenume al său, care a fost lansată în 2019 cu ajutorul lui Ryan Good.