• Kanye West a scris într-un tweet, pe care ulterior l-a șters, că a încercat să divorțeze de Kim Kardashian.
  • Kim Kardashian a reacționat cu privire la recentele afirmații controversate ale soțului ei.
  • Vedeta TV spune că soțul ei „suferă de tulburare bipolară“.

După cum știi, Kanye West și-a depus candidatura la președinție, iar apoi au urmat numeroase postări incoerente pe Twitter, care păreau a fi semnele unei căderi nervoase. După ce a făcut afirmații controversate pe rețeaua socială, printre care că soția lui, Kim Kardashian, „a încercat să îl interneze la nebuni“, Kanye West a scris într-un alt mesaj că a vrut să divorțeze.

Uite ce a scris rapperul pe Twitter: „Am încercat să divorțez de Kim după ce s-a întâlnit cu Meek la Waldorf pentru reforma din închisori“. La câteva minute după postare, însă, Kanye a șters mesajul. Se pare că el a făcut referire la o întâlnire care ar fi avut loc între Kim Kardashian şi rapperul Meek Mill la hotelul Waldorf. Cei doi au participat la o conferinţă pe tema reformei justiţiei penale, la Los Angeles, în noiembrie 2018. Meek Mill, pe numele real Robert Rihmeek Williams, este fostul iubit al cântăreţei Nicki Minaj, scrie Reuters.

Reacția lui Kim Kardashian

Kim Kardashian a reacționat pentru prima dată după ce au apărut mai multe postări ciudate pe contul lui Kanye. Vedeta, care l-a numit pe rapper „o persoană minunată, dar complicată“, spune că soțul ei suferă de tulburare bipolară și cere compasiune și empatie.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„După cum știți mulți dintre voi, Kanye are o tulburare bipolară. Cei care sunt apropiați de Kanye îi cunosc inima și înțeleg cuvintele sale, care nu reflectă intențiile sale. Rog fanii și mass media să dea dovadă de compasiune și empatie pentru a trece peste asta“, a scris ea pe Instagram.

Sursă foto: Instagram