• Kanye West se confruntă cu o reacție negativă în urma unor comentarii antisemite, dar acum spune că renunță la sex și la alcool și că nu va vorbi cu nimeni timp de o lună.
  • Rapperul în vârstă de 45 de ani, care și-a schimbat numele legal în Ye anul trecut, abia acum și-a restabilit contul de Twitter.
  • West a mai făcut recent și alte câteva remarci controversate, inclusiv sugestii că sclavia a fost o alegere” și a numit vaccinul COVID-19 semnul fiarei.

Kanye West a anunțat că va ține un post verbal – nu va vorbi cu nimeni, nu va bea alcool, nu se va uita la filme interzise sau nu va face sex timp de 30 de zile. Rapperul, care s-a confruntat cu o reacție negativă în urma unor remarci antisemite, le-a spus celor 31,8 milioane de urmăritori ai săi de pe Twitter: Nu vorbesc cu nimeni timp de o lună.

O postare în stil scris de mână de mai jos spunea: Fac o cură de 30 de zile. Un post verbal. Fără alcool. Fără filme pentru adulți. Fără relații sexuale. În Dumnezeu ne lăudăm. Amin.” Cu toate acestea, West a părut să semnaleze că postul său nu s-a extins la rețelele de socializare, adăugând: Dar Twitter-ul meu este încă aprins.

În vârstă de 45 de ani, care și-a schimbat numele legal în Ye anul trecut, abia acum și-a restabilit contul de Twitter. Contul său a fost blocat după ce a postat că va face Death Con 3 pe evrei înainte de a afirma că nu este „antisemit pentru că oamenii de culoare sunt de fapt și evrei.

De asemenea, într-o postare pe Instagram, el l-a acuzat pe producătorul de discuri Sean Diddy Combs că este controlat de poporul evreu.

În prezent, el este blocat pe Instagram pentru 30 de zile, după ce a încălcat și politicile lor. Săptămâna aceasta, un fost colaborator a afirmat că West avea o obsesie nazistă dezgustătoare, plină de ură și ciudată”, iar alte șase persoane au declarat că l-au auzit lăudându-l pe Adolf Hitler sau menționând teorii ale conspirației despre evrei, potrivit NBC News.

West a mai făcut recent și alte câteva remarci controversate, inclusiv sugestii că sclavia a fost o alegere” și a numit vaccinul COVID-19 semnul fiarei. Mulți au privit neîncrezători când a purtat un tricou cu inscripția White Lives Matter în timpul Săptămânii Modei de la Paris, ca răspuns la mișcarea Black Lives Matter. Southern Poverty Law Centre, care urmărește grupurile de ură, spune că White Lives Matter este un grup neonazist. Într-o apariție la emisiunea lui Tucker Carlson de la Fox News, West a făcut, de asemenea, mai multe remarci despre evrei și bani.