Kate Middleton a fost văzută în public pentru prima dată după ce a anunțat că a terminat chimioterapia

Prințesa de Wales a fost văzută în public pentru prima dată de când a făcut o actualizare a luptei sale împotriva cancerului, spunând că a terminat chimioterapia, scrie Mirror UK.

Kate, în vârstă de 42 de ani, a participat la biserică alături de soțul ei, Prințul William, 42 de ani, Regele Charles și Regina Camilla. Ea a fost văzută purtând o pălărie kaki în timp ce stătea pe scaunul pasagerului unei mașini conduse de Prințul de Wales.

La începutul acestei luni, Kate a publicat un videoclip emoționant în care dezvăluia că a terminat un tratament de chimioterapie. În clipul profund emoționant, mama a trei copii a descris ultimele nouă luni de când a descoperit că are cancer ca fiind „înfricoșătoare” și „incredibil de dure”, dar a spus: „Din întuneric poate ieși lumina”.

Viitoarea regină a spus că, în ciuda faptului că „se simte bine”, ea se află acum pe un drum lung spre recuperare, dar intenționează să înceapă un program ușor de angajamente. Ca parte a filmării sincere și sincere, Catherine a luat un moment pentru a aduce un omagiu „tuturor celor care își continuă propria călătorie de cancer” spunând: „Rămân cu voi, cot la cot, mână în mână”.

Într-o filmare, Kate cea jucăușă a sărit pe baloți de fân și a jucat cărți cu copiii ei în Norfolk. În videoclip, ea a dezvăluit cum a ajuns „față în față” cu propriile ei „vulnerabilități” și a spus: „Pe măsură ce vara se apropie de sfârșit, nu pot să vă spun ce ușurare este să fi terminat în sfârșit tratamentul meu de chimioterapie.

Exit mobile version