• Keanu Reeves este ultimul star de la Hollywood care face tranziţia către jocuri
  • El va fi starul din jocul Cyberpunk 2077, care va fi lansat pe 12 decembrie
  • Cyberpunk 2077 va fi disponibil pe PC, Playstation şi Xbox

Actorii de la Hollywood s-au plictisit să apară numai în filme. Mulţi s-au mutat şi în jocurile video. Este cazul lui Keanu Reeves, starul celui mai aşteptat joc din 2020. Kit Harrington, alias Jon Snow din Game of Thrones a apărut în Call of Duty. Samuel L Jackson sau Snoop Dogg au făcut şi ei asta. Acum a venit rândul lui Keanu Reeves. 

Actorul de 56 de ani are rolul principal în Cyberpunk 2077. Jocul a fost creat de studio-ul Projekt Red care s-a aflat în spatele The Witcher şi e aşteptat de un deceniu de fani.

Keanu Reeves a trebuit să pună vocea pentru personaj în trei moduri diferite – asta pentru că persoanele care vor juca pot alege caracterul personajului. Reeves a imitat mişcările personajului având senzori pe tot corpul.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Keanu Reeves, actor Hollywood: „Ceea ce mi-a dezvăluit studio-ul Projekt Red, din modul în care au vorbit despre joc şi din ceea ce am văzut, este că are multă libertate. Sunt atât de multe căi pe care o poţi lua când te joci. Dar nu este vorba de calea pe care o iei. Apare întrebarea: Cine eşti? Cum vrei să joci cu acest personaj?”