Keanu Reeves reacționează la insultele șocante ale lui Matthew Perry la adresa lui în noua sa carte

May 14, 2019, Los Angeles, CA, USA: LOS ANGELES - MAY 14: Keanu Reeves at the Keanu Reeves Hand and Foot Print Ceremony at the TCL Chinese Theater IMAX on May 14, 2019 in Los Angeles, CA (Credit Image: © Kay Blake/ZUMA Wire)

Keanu Reeves a reacționat la comentariile lui Matthew Perry, care a întrebat de ce „Keanu Reeves încă mai umblă printre noi”.

Starul din Friends a stârnit o mare vâlvă după ce a scris în cartea sa de memorii, Friends, Lovers and the Big Terrible Thing: „De ce oare gânditorii originali, precum River Phoenix și Heath Ledger, mor, dar Keanu Reeves încă mai umblă printre noi?.

De atunci, Matthew și-a cerut scuze pentru cuvintele sale și a spus că este de fapt un mare fan al lui Keanu. De asemenea, el a recunoscut că ar fi trebuit să folosească propriul nume în locul celui al unui coleg actor. O sursă, despre care se spune că este apropiată de Keanu, a răspuns de atunci la cele spuse.

Revista US Magazine a relatat : „Keanu a crezut că comentariile au venit din senin. Oricum, s-a cam întors împotriva lui Matthew, motiv pentru care a trebuit să-și ceară scuze.”

Matthew a dat o declarație în care a spus: „De fapt, sunt un mare fan al lui Keanu. Am ales doar un nume la întâmplare, greșeala mea. Îmi cer scuze. Ar fi trebuit să îmi folosesc propriul nume în schimb”.

În fragment, Matthew a vorbit despre prietenul comun al lui și al lui Keanu, River Phoenix, care a murit în 1993, în urma unei supradoze de droguri, la doar 23 de ani. Matthew a scris: „River era un om frumos pe dinăuntru și pe dinafară și prea frumos pentru această lume, s-a dovedit a fi. Întotdeauna se pare că băieții cu adevărat talentați sunt cei care se prăbușesc.”

Phoenix a murit în urma unei supradoze combinate de heroină și cocaină în fața Viper Room din West Hollywood. Matthew a spus că „a auzit țipetele din apartamentul său, s-a întors în pat, s-a trezit la știri”.

El a adăugat că a izbucnit în lacrimi după ce a aflat că prietenul său a murit. În memoriile sale, Matthew vorbește despre propriile sale lupte cu drogurile și alcoolul.

Într-un interviu pentru ABC News, Diane Sawyer i-a arătat lui Matthew un clip cu imagini în care apărea „dureros de slab” într-un episod din Friends din 1997.

Exit mobile version