VIDEO. Eveniment privat la Bran de Halloween: Averi de peste un trilion de dolari în ţinutul lui Dracula / Invitaţi miliardari şi vedete de la Hollywood

  • Potrivit presei din România, miliardarul Elon Musk ar ţine o mega-petrecere de Halloween la Castelul Bran din România.
  • Vor fi prezenţi invitaţi miliardari şi vedete de la Hollywood.
  • Angelina Jolie, cofondatorii Google, Larry Page şi Sergey Brin, fondatorul PayPal Peter Thiel, sunt doar câteva nume de pe listă.

Potrivit presei din România, miliardarul Elon Musk ar ţine o petrecere privată de Halloween la Castelul Bran, alături de alţi miliardari şi vedete de la Hollywood. Nu este încă confirmat faptul ca Elon Musk să fie prezent.

La petrecerea organizată de Musk, care tocmai a achiziţionat Twitter, au fost invitaţi actriţa Angelina Jolie, cofondatorul Google, Larry Page, fondatorul PayPal, Peter Thiel, fondatorul Google, Sergey Brin, şi alţi magnaţi prieteni cu miliardarul, scrie Media Flux, preluat de Adevărul.

Amplasat în Pasul Rucăr-Bran, la 30 km de Braşov, Castelul Bran este unul dintre cele mai emblematice şi cunoscute monumente din România, căci acesta i-a adus reputaţia Transilvaniei ca locul de naştere al legendei lui Dracula.

Deși presa din România zice că Elon Musk ar ţine o petrecere privată de Halloween la Castelul Bran. Alexandru Priscu, marketing manager Castelul Bran a declarat: Eu cred că nu doar pentru Castelul Bran ci și pentru România, câștigul ar fi greu de măsurat în orice unitate de măsură, în cazul în care Angelina Jolie sau Elon Musk ar participa la vreun eveniment la Castelul Bran. Ceea ce pot să va spun este că zilele următoare noi avem niște evenimente care sunt corporate, nu avem nimic privat sau nu avem nimic dedicat vreunei persoane fizice. Sunt evenimente pe care le organizăm de 13 ani, iar lista participanților nu ne este comunicată.”