• Ordinul de restricție temporară a fost acordat până la 24 februarie – data la care va avea loc o audiere în instanță cu privire la acest caz.
  • În timpul celei de-a doua vizite, Dixon a lăsat în interior un rucsac care conținea obiecte bizare.
  • Reeves a susținut că Brian Keith Dixon, în vârstă de 38 de ani, a vizitat de șase ori proprietatea sa din Los Angeles County.

Keanu Reeves a obținut un ordin de restricție împotriva unui bărbat care ar fi făcut mai multe vizite nedorite în casa sa – inclusiv a dormit în grădina din spate. Starul hollywoodian, cunoscut pentru rolurile sale din Matrix și John Wick, a declarat că incidentele presupuse l-au făcut să fie „alarmat, deranjat și tulburat”.

În documentele judiciare obținute de agenția de presă PA, Reeves a susținut că Brian Keith Dixon, în vârstă de 38 de ani, a vizitat de șase ori proprietatea sa din Los Angeles County. Incidentele au avut loc între luna noiembrie a anului trecut și ianuarie 2023, a precizat el.

Documentele au precizat, de asemenea, că în timpul celei de-a doua vizite, Dixon a lăsat în interior un rucsac care conținea obiecte bizare, inclusiv un kit de testare ADN. Dixon a postat în mod incoerent și alarmant pe rețelele de socializare, referindu-se la el însuși ca fiind Jasper Keith Reeves, indicând aparent convingerea sa că el și domnul Reeves sunt rude, au declarat aceștia.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

În propria sa declarație, Reeves a spus: Nu am avut nici un fel de probleme. În ultimele câteva luni, au existat mai multe incidente în care pârâtul mi-a vizitat casa neinvitat, a pătruns pe proprietatea mea, a încercat să aibă acces la casa mea și a încercat să mă contacteze. În documentele judiciare obținute de agenția de presă PA, Reeves a susținut că Brian Keith Dixon, în vârstă de 38 de ani, a vizitat de șase ori proprietatea sa din Los Angeles County.

Înțeleg că există o anchetă penală în curs de desfășurare împotriva respondentului din cauza comportamentului său deranjant.

Acțiunile de hărțuire, deranjante și amenințătoare ale pârâtului, care sunt în curs de desfășurare, îmi provoacă o alarmă, o supărare și o neliniște substanțială, inclusiv pentru că vreau să-mi protejez partenerul și prietenii care locuiesc sau își petrec timpul la mine acasă.

Ordinul de restricție temporară a fost acordat până la 24 februarie – data la care va avea loc o audiere în instanță cu privire la acest caz.