Keanu Reeves spune că este alarmat și tulburat de un presupus intrus care a dormit în grădina sa

Keanu Reeves

Keanu Reeves a obținut un ordin de restricție împotriva unui bărbat care ar fi făcut mai multe vizite nedorite în casa sa – inclusiv a dormit în grădina din spate. Starul hollywoodian, cunoscut pentru rolurile sale din Matrix și John Wick, a declarat că incidentele presupuse l-au făcut să fie „alarmat, deranjat și tulburat”.

În documentele judiciare obținute de agenția de presă PA, Reeves a susținut că Brian Keith Dixon, în vârstă de 38 de ani, a vizitat de șase ori proprietatea sa din Los Angeles County. Incidentele au avut loc între luna noiembrie a anului trecut și ianuarie 2023, a precizat el.

Documentele au precizat, de asemenea, că în timpul celei de-a doua vizite, Dixon a lăsat în interior un rucsac care conținea obiecte bizare, inclusiv un kit de testare ADN. Dixon a postat în mod incoerent și alarmant pe rețelele de socializare, referindu-se la el însuși ca fiind Jasper Keith Reeves, indicând aparent convingerea sa că el și domnul Reeves sunt rude, au declarat aceștia.

În propria sa declarație, Reeves a spus: Nu am avut nici un fel de probleme. În ultimele câteva luni, au existat mai multe incidente în care pârâtul mi-a vizitat casa neinvitat, a pătruns pe proprietatea mea, a încercat să aibă acces la casa mea și a încercat să mă contacteze. În documentele judiciare obținute de agenția de presă PA, Reeves a susținut că Brian Keith Dixon, în vârstă de 38 de ani, a vizitat de șase ori proprietatea sa din Los Angeles County.

Înțeleg că există o anchetă penală în curs de desfășurare împotriva respondentului din cauza comportamentului său deranjant.

Acțiunile de hărțuire, deranjante și amenințătoare ale pârâtului, care sunt în curs de desfășurare, îmi provoacă o alarmă, o supărare și o neliniște substanțială, inclusiv pentru că vreau să-mi protejez partenerul și prietenii care locuiesc sau își petrec timpul la mine acasă.

Ordinul de restricție temporară a fost acordat până la 24 februarie – data la care va avea loc o audiere în instanță cu privire la acest caz.

Exit mobile version