• Filmul lui Thomas Bezucha îi are ca protagoniști pe Kevin Costner și Diane Lane.
  • Acțiunea se desfășoară în anii 1950.
  • „Let Him Go” va fi lansat pe 18 decembrie.

Tragedia îi urmărește pe șeriful pensionat George Blackledge (Kevin Costner) și soția sa Margaret (Diane Lane). Mai întâi își pierd fiul în urma unui accident de călărie, apoi văduva lui, recent recăsătorită, dispare cu soțul ei, nemernicul Donnie, luându-l pe nepotul iubit al familiei Blackledge cu ei.

Margaret pregătește un coș de picnic și o armă și îl convinge pe taciturnul George să pornescă într-o călătorie către Dakota de Nord.

Lane este grozavă, punând în valoare farmecul său popular și jocul cu armele. Dar „Let Him Go” surprinde cu adevărat, când întâlnim familia lui Donnie, Weboy, condusă de înfricoșătoarea figură matriarhală a lui Blanche (Lesley Manville).

Recomandări

ELICOPTERUL LUI RAISI S-A PRĂBUȘIT
NOU TERMINAL PE AEROPORTUL ORADEA
CUM STĂM LA ECONOMIE?
ROMÂNIA ÎMBĂTRÂNEȘTE
CÂT NE COSTĂ RECRUTAREA
RĂDUCANU SE RETRAGE DE LA ROLAND GARROS

O combinație de manipulare și ranchiune care așteaptă să izbucnească, familia Weboy sunt genul de oameni care duc un topor la o reuniune de familie.

Familia Blackledge, după cum știm, au o armă, ceea ce pare să le ofere avantaj. Dar se dovedește că a aduce o armă la o luptă cu toporul este o idee bună numai atâta vreme cât îți mai rămân destule degete pentru a apăsa pe trăgaci. Și familia Weboy se pricepe să mânuiască toporul pe care îl deține, destul de bine.

Neo-Westerul savuros al lui Thomas Bezucha, cu acțiunea plasată în anii 1950 este plin de scene de mestecat tutun și clișee despre provincia americană. Dar partea explozivă cu adevărat este confruntarea dintre două bunici formidabile.

Pelicula va fi lansată pe 18 decembrie.