• Kevin Spacey a primit un premiu pentru întreaga carieră din partea Muzeului Național al Cinematografiei, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Torino, Italia.
  • În replică, Spacey a spus că a mulțumit muzeului pentru că a avut curajul, curajul, de a îl invita”.
  • Câștigătorii anteriori ai premiului includ actrițele Isabella Rossellini, Monica Bellucci, regizorul Dario Argento.

Kevin Spacey a primit un premiu pentru întreaga carieră din partea Muzeului Național al Cinematografiei, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Torino, Italia. Spacey a primit premiul Stella della Mole din partea lui Vittorio Sgarbi, subsecretar la ministerul italian al culturii.

În remarcile citate de Hollywood Reporter, Sgarbi a spus: „În această seară suntem martorii revenirii lui Kevin Spacey… Cel care trăiește prin cinema este un om nemuritor și tocmai lui îi acordăm acest premiu în această seară”.

În replică, Spacey a spus că a mulțumit muzeului pentru că a avut curajul, curajul, de a îl invita”. De asemenea, el i-a mulțumit managerului său Evan Lowenstein, spunând: Am fost foarte încântat Îl respect atât din punct de vedere profesional, cât și personal, datorită prieteniei noastre. Datorită lui mi-am dat seama că trebuie să iau toate eșecurile și greșelile pe care le-am făcut și să mă pun pe picioare, să merg mai departe”.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Spacey, cunoscut pentru rolurile sale din serialul Netflix House of Cards și filme precum The Usual Suspects și American Beauty, fiind director artistic la Old Vic între 2004 și 2015, va fi judecat în iunie în Marea Britanie pentru o serie de infracțiuni sexuale, printre care agresiune indecentă, agresiune sexuală și determinarea unei persoane să se angajeze într-o activitate sexuală fără consimțământ. Spacey a negat toate acuzațiile.