• Khloe Kardashian se alătură vedetelor infectate cu virusul SARS-CoV-2.
  • Khloe este sora celebrei Kim Kardashian West.
  • „Tușeam atât de mult, încât simțeam că îmi arde pieptul”, spunea Khloe.

Virusul SARS-CoV-2 și-a făcut loc și în familia Kardashian. Khloe, sora mult mai faimoasei Kim Kardashina, a fost depistată pozitiv cu COVID-19. Aceasta s-a filmat stând în pat și și-a anunțat fanii, cu o voce răgușită, că rezultatul testului a ieșit pozitiv, potrivit apnews.com.

„Tocmai am aflat că am fost infectată cu coronavirus. M-am simțit foarte rău timp de câteva zile, am vomitat și tremuram mai tot timpul, mi-era ba cald, ba frig. Eu sufăr de migrene, dar durerea de cap pe care am avut-o a fost îngrozitoare, nu aș spune că a fost doar o migrenă. Tușeam atât de mult, încât simțeam că îmi arde pieptul. Gâtul meu încă se resimte, după cum puteți sesiza și voi, dar vreau să vă spun că virusul acesta e cât se poate de adevărat”, a spus Khloe Kardashian în videoclipul postat.

Culmea, anunțul ei a venit la o zi după ce sora ei Kim, care a împlinit 40 de ani, a dat o petrecere aniversară pe o insulă, unde nimeni nu a purtat masca de protecție sau să țină cont de distanțarea socială. Ulterior, Kim Kardashian West a fost dur criticată pentru încălcarea măsurilor de siguranță sanitară.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL