• Kim Kardashian și-a arătat rezerva de superalimente sănătoase care cresc pe un teren ascuns în conacul ei de 60 de milioane de dolari din Hidden Hills.
  • Ea a împărtășit un „tur al grădinii” în care își prezintă recolta – care include pomi fructiferi care produc mere, portocale, împreună cu broccoli și avocado.
  • În timp ce continua să se plimbe prin vasta grădină, a spus: „Vom începe să culegem niște fructe. Sunt atât de multe și uimitoare”.”

Kim Kardashian este de mult timp devotată unui stil de viață sănătos, dar acum și-a arătat rezerva de superalimente sănătoase care cresc pe un teren ascuns în conacul ei de 60 de milioane de dolari din Hidden Hills.

Fondatoarea SKIMS a împărtășit cu cei care o urmăresc un „tur al grădinii” în care își prezintă recolta – care include pomi fructiferi care produc mere, portocale, împreună cu broccoli și avocado – oferindu-i o aprovizionare instantanee cu nutrienți proaspeți direct la ușa casei sale, scrie The Mirror.

Foto: Instagram

O plimbare de după-amiază în grădină”, poate fi auzită spunându-le fanilor pe poveștile sale de pe IG, în timp ce se plimba pe o cărare și a arătat o serie de pomi fructiferi dintr-o livadă. Influencerul le-a spus fanilor: Îmi iubesc grădina”, în timp ce se uita cu atenție la o carte care prezintă citriceleMinneola Tangelo”. În timp ce continua să se plimbe prin vasta grădină, a spus: Vom începe să culegem niște fructe. Sunt atât de multe și uimitoare”.”

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Dar expoziția impresionantă a inclus și flori, deoarece ea a admirat parfumul de iasomie, exclamând că miroase așa de bine!”. În mod clar entuziasmată de produsele sale generoase, ea a recunoscut că recoltarea a fost partea ei preferată, deoarece a postat coșuri demne de Instagram pline de frunze verzi și broccoli, scriind dedesubt proaspăt tăiate”.

Foto: Instagram

Antreprenoarea a oferit anterior urmăritorilor săi imagini ale proprietății sale, dar cel mai recent clip arată amploarea uriașă a conacului. În trecut, ea a împărtășit garderoba și cămara ei uriașă, care i-au lăsat pe fani înmărmuriți de gama ei vastă de produse.

Iar femeia în vârstă de 42 de ani recunoaște că scopul ei este de a crea un sanctuar liniștitor pentru ea și pentru copiii North de 9 ani; Saint de 7 ani; Chicago de 5 ani; și Psalm de 3 ani – pe care îi are cu fostul Kanye West.

Totul în casa mea este foarte minimalist”, a declarat ea pentru Vogue anul trecut. Mi se pare că este atât de mult haos în lume încât, atunci când vin acasă, vreau să fie foarte multă liniște și vreau ca totul să fie liniștitor.”

Liniștea ei de acasă contrastează puternic cu publicitatea în față” a imperiului ei de afaceri, cu panouri publicitare și reclame care îi afișează imaginea în toate statele americane. Împărtășind o poză pe insta Story pe marginea unui autobuz cu etaj, cu acoperiș deschis, în care își poartă costumele de baie Skims, vedeta pozează într-un costum de baie verde neon. Aceasta este a doua lansare a costumelor de baie ale lui Kim de la debutul său de anul trecut, iar ultima lansare, pe 21 februarie, are o temă extraterestră într-o campanie filmată de Harmony Korine.