• Kim Kardashian a petrecut de ziua ei pe o insulă privată din Caraibe
  • Kim Kardashian a găzduit o petrecere fastuoasă fără distanțare socială sau măști, în plină pandemie
  • Vedeta a precizat că le-a cerut tururor invitaților să stea în carantină pentru două săptămâni.

Kim Kardashian West a vrut să uite de pandemia de coronavirus și a plecat pe o insulă pustie din Caraibe pentru a-și sărbători ziua de naștere.

La petrecerea de 40 de ani, vedeta a fost înconjurată de familie, dar și de un grup mare de prieteni.

Măsurile de distanțare socială, purtarea măștii sau restricționarea numărului de invitați au devenit istorie pentru vedeta care a vrut să se bucure de aniversarea vârstei de 40 de ani.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Kim a postat pe Twitter mai multe fotografii din timpul petrecerii și a ținut să precizeze că este recunoscătoare pentru „cât de privilegiată” este viața sa.

„În momente ca acestea, simt cu umilință cât de privilegiată este viața mea”, a scris ea.

Aceasta a mai menționat și că a cerut tuturor invitaților să stea în carantină pentru două săptămâni și să își monitorizeze constant starea de sănătate.

„Înainte de COVID, cred că niciunul dintre noi nu a apreciat cu adevărat ce lux este să poți călătorii și să fii împreună cu familia și prietenii într-un mediu sigur.”

„După două săptămâni de monitorizare a sănătății, le-am cerut tuturor să stea în carantină. Așa că mi-am surprins cel mai apropiat cerc de prieteni cu o călătorie pe o insulă privată unde am putea pretinde că lucrurile sunt normale doar pentru un scurt timp”, a scris Kardashian West pe Twitter.

Criticile nu au încetat să apară. Unii oameni au răspuns la tweet-urile ei cu meme, iar alții au taxat-o pentru că pare să se laude cu organizarea unei petreceri pe social media.

Reamintim faptul că peste 1,1 milioane de oameni au decedat în urma infectării cu coronavirus, la nivel global. Totodată, în SUA, un număr record de persoane se află în șomaj, ca urmare a pierderii locurilor de muncă din cazua pandemiei.