• Kira Hagi este implicată într-un serial Netflix adresat copiilor
  • În serial joacă şi Michelle Obama
  • Kira Hagi a plecat în 2014 în SUA, fiind admisă, cu bursă, la prestigioasa New York Film Academy

Kira Hagi este implicată într-un serial Netflix adresat copiilor şi nu numai, „Gofre şi Mochi”, în care fiica lui Gică Hagi dublează vocea personajului Gofre. În serial joacă şi Michelle Obama, soţia fostului preşedinte al SUA Barack Obama.

„Dragi părinţi sau mătuşi sau unchi sau bunici, aţi aflat de «Gofre şi Mochi»? Este un serial pe @netflixro, iar eu ştiu de el pentru că m-am distrat teribil să dublez vocea lui Gofre. Aşa că nu mă deranjează, dacă asta e noua mea poreclă! E un serial educativ şi amuzant şi îl recomand şi adulţilor, e bine să nu uităm să fim copii!”, a postat Kira Hagi pe Facebook.

„Gofre şi Mochi pornesc într-o aventură culinară prin lume pentru a deveni bucătari. Cu ajutorul doamnei Obama, Gofre şi Mochi colindă prin lume, învăţând tot ce pot despre diferite mâncăruri şi culturi!”, este mesajul Netflix.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Hotărâtă să urmeze în viaţă o carieră artistică, Kira Hagi a plecat în 2014 în SUA, fiind admisă, cu bursă, la prestigioasa New York Film Academy, care e cea mai importantă şcoală de practică în producţia de film din lume. Atrasă de acest domeniu, fiica lui Gică Hagi debutase în această branşă din ţară, fiind prezentă pe marile ecrane în pelicula „Bucureşti, te iubesc!“, la Festivalul „Anonimul“ 2014. De asemenea, a jucat şi la Teatrul de Comedie din Bucureşti, într-un spectacol.