Kirstie Alley a murit: Starul Cheers and Look Who’s Talking moare după o luptă împotriva cancerului

Kirstie Alley

Kirstie Alley

Actriţa Kirstie Alley, cunoscută mai ales pentru rolul din serialul de comedie „Cheers” din anii 1980 şi 1990, a murit de cancer la 71 de ani, potrivit unui comunicat al familiei. Alley a câştigat un premiu Emmy pentru rolul de manager de pub în popularul serial.

Născută în Wichita, Kansas, actirţa a mai apărut în filmele „Star Trek II: The Wrath of Khan”, „Drop Dead Gorgeous” şi în seria de filme „Look Who’s Talking”. Comunicatul familiei nu a specificat ce cancer avea, dar a precizat că acesta a fost „descoperit recent”.

„A fost înconjurată de cea mai familie şi a luptat cu putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârşite de a trăi şi pentru orice aventuri o aşteaptă”, a continuat comunicatul. „Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o şi mai uimitoare mamă şi bunică „.

John Travolta, care a jucat împreună cu ea în seria de filme „Uite cine vorbeşte”, i-a adus un omagiu pe Instagram. „Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relaţii pe care le-am avut vreodată. Te iubesc, Kirstie”, a scris el alături de o fotografie cu ea. „Ştiu că ne vom revedea”.

În Cheers, îndrăgitul sitcom al NBC despre un bar din Boston, a interpretat personajul Rebecca Howe alături de actorul Ted Danson. Ea a apărut în 147 de episoade după ce s-a alăturat serialului la apogeul popularităţii sale şi a continuat să apară până la sfârşitul acestuia, în 1993.

În 1993, a câştigat un al doilea premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă în rol principal, de data aceasta pentru un film de televiziune al CBS intitulat „David’s Mother”.

Exit mobile version