• După o despărțire complicată și mai mulți ani fără relații fizice, Rod a cumpărat-o pe Karina, o păpușa sexuală realistă.
  • El o îmbracă pe ea și pe sora” ei, le cumpără haine și le fotografiază.
  • Un bărbat logodit și-a dus iubita, o păpușă gonflabilă, acasa la familia lui pentru a o prezenta mamei sale.

Un bărbat are o relație cu o păpușa sa sexuală realistă, pe care a adus-o chiar și la mama sa pentru a petrece Crăciunul în familie. A fost pentru prima dată când Rod și-a dus jucăria iubită, pe nume Karina, la o reuniune de familie – și nu a fost chiar o călătorie ușoară. Deși Rod o vede pe Karina ca pe o persoană obișnuită, mama sa a avut nevoie de ceva timp pentru a se obișnui cu prezența ei.

Rod nu mai avusese o relație fizică de câțiva ani așa că a început să caute pe internet instrumente de stimulare sexuală. Deși nu a văzut niciodată o păpușă sexuală în viața reală, a dat lovitura și a cumpărat-o pe Karina de la Sex Doll Australia – cel mai mare furnizor din țară – în timpul pandemiei. Dispozitivul l-a costat pe Rod 3.000 de dolari australieni – și susține că achiziția i-a schimbat viața.

Vorbind despre asta, el a spus: Păpușa a devenit tovarășul meu fizic sintetic. Aveam ceva de care să am grijă în viața mea. M-am gândit că va fi o experiență distractivă și aveam nevoie de un hobby care să mă distragă de la izolarea mea. Încet-încet, inima mea s-a deschis și mi-am distras atenția de la durerea pierderii fostului meu iubit, care nu voia să dispară de la sine.”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

A ajuns să iubească atât de mult păpușa încât a cumpărat o a doua păpușă, cu o reducere pentru clienții care revin, pentru 2.900 de dolari australieni. Deși, ocazional, primește câteva priviri ciudate atunci când își scoate păpușile în lume, el explică pur și simplu relația cu străinii nedumeriți.

El a adăugat: Am constatat că oamenii sunt mai mult uimiți decât orice altceva. Aceste păpuși moderne sunt foarte realiste și frumoase, iar oamenii care îmi întâlnesc păpușile le adoră de obicei.”

Rod își adoră păpușile – le face baie, le cumpără haine și le îmbracă, le face fotografii. El susține că relațiile cu păpușile sale i-au îmbunătățit de fapt abilitățile de relaționare și i-au permis să-și facă mai mulți prieteni. În timpul izolării, Rod a început să vorbească online cu o fată din Vietnam. De atunci, relația lor a înflorit și, potrivit rapoartelor, acum sunt logodiți. Chiar dacă conversația inițială despre celelalte două femei din viața lui nu a fost una ușoară, Rod spune că ea a fost înțelegătoare.