• Mama a trei copii a împărtășit un set uimitor de fotografii în care apare purtând o pereche de pantaloni din latex galben, un cardigan de tip crop top și tocuri cu barete asortate.
  • În timp ce Kourtney a primit sprijin din partea urmăritorilor ei, mulți aplaudându-i răspunsul, femeia de 43 de ani a șters ulterior postarea.
  • Eu și Travis vrem să avem un copil, așa că medicul meu ne-a dus pe acest drum de a face fertilizare in vitro. Nu a fost cea mai extraordinară experiență”, le-a spus ea surorilor sale.

Kourtney Kardashian și-a șters ultima postare de pe Instagram, după ce joi a fost nevoită să stingă speculațiile privind sarcina.

Mama a trei copii a împărtășit un set uimitor de fotografii în care apare purtând o pereche de pantaloni din latex galben, un cardigan de tip crop top și tocuri cu barete asortate, în timp ce ținea în mână o sticlă cu gumele sale Lemme Purr, care se presupune că promovează sănătatea vaginală și care au stârnit numeroase controverse în rândul urmăritorilor ei.

Un urmăritor a comentat rapid fotografia, întrebând: Este însărcinată?”, iar Kourtney nu a pierdut timpul și a replicat.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

Efectele ulterioare ale fertilizării in vitro (recunosc acest comentariu doar pentru că eu cred că este important să știm cum afectează fertilizarea in vitro corpul femeilor și nu se vorbește prea mult despre asta)… de asemenea, mai întrebăm femeile dacă sunt însărcinate?”, a explicat ea.

În timp ce Kourtney a primit sprijin din partea urmăritorilor ei, mulți aplaudându-i răspunsul, femeia de 43 de ani a șters ulterior postarea.

Nu este prima dată când Kourtney este nevoită să închidă speculațiile privind sarcina. Anul trecut, după ce a împărtășit o fotografie cu ea într-o cadă de baie, vedeta a rămas supărată după ce a fost întrebată despre burta” ei. Kourtney și soțul ei, Travis Baker, au fost deschiși cu privire la călătoria lor FIV.

Într-un episod din sezonul doi al serialului The Kardashians de pe Hulu, sora mai mare a lui Kim și Khloe a dezvăluit că a urmat un tratament FIV în speranța că ea și Travis își pot mări familia; Kourtney este mama a doi băieți și a unei fiice pe care i-a primit cu fostul ei Scott Disick, iar Travis are un fiu și o fiică din căsătoria cu fosta lui soție Shanna Moakler.

Eu și Travis vrem să avem un copil, așa că medicul meu ne-a dus pe acest drum de a face fertilizare in vitro. Nu a fost cea mai extraordinară experiență”, le-a spus ea surorilor sale.