Kylie Jenner dezvăluie regulile stricte de parenting pe care ea și Travis Scott le au pentru Stormi și Aire

Kylie Jenner nu iubește nimic mai mult decât să fie mamă și este incredibil de protectoare când vine vorba de cei doi copii ai ei, Stormi și Aire, pe care îi are cu fostul partener, Travis Scott, scrie Hello Magazine.

În ciuda faptului că este incredibil de cunoscută și face parte din una dintre cele mai faimoase familii din America, fondatoarea Lip Kits face tot ce poate pentru a se asigura că copiii ei au o viață cât mai normală posibil.

Acest lucru include să nu apară pe rețelele de socializare decât dacă ea sau Travis sunt de acord, o regulă parentală despre care a vorbit într-un nou interviu cu Elle.

Mai mult, Kylie nu vrea ca copiii ei să aibă conturi de social media prea curând. „Fără socializare cât mai mult timp posibil. Stormi va veni acasă și va ști toate dansurile TikTok. Voi spune: Unde ai învățat asta?”. Kylie a adăugat că nu vrea ca copiii ei să aibă propriile conturi „până când nu se mută din casă”.

Stormi a fost fotografiată ultima dată într-un instantaneu de familie marți seara, când a pozat cu mama ei, verișorii, mătușile și Kris Jenner, pentru o proiecție specială Wicked la care au participat o parte din distribuție, inclusiv Ariana Grande și Cynthia Erivo.

Exit mobile version