• Unde poți experiemnta face reading? La ,,Festivalul Femeii” din centrul vechi.
  • C. Cheleru: Fiecare trăsătură a feței tale aduce cu ea o poveste.
  • C. Cheleru: Persoanele trebuie să fie față în față, la lumină naturală și chipul nemachiat.

Te-ai întrebat vreodată ce transmiți prin forma feței tale? Atunci, poți să iei parte la atelierul de face reading din cadrul evenimentului ,,Festivalul Femeii”, care se desfășoară astăzi și mâine la Ghica House. Nu ești convins?

„O ședință de face reading presupune descifrarea învățăturilor faciale prin corelare cu trăsăturile de personalitate și poate pune diagnostic în multe cazuri, există și o parte de diagnostic facial, dar este un instrument extraordinar de cunoaștere pentru a ști cum să comunicăm cu o persoană, cum să relaționăm cu ea, și mai ales la ce reacții să ne putem aștepta de la persoana respectivă. O ședință de citire facială se desfășoară cel mai bine față în față, în lumină naturală și cu fața persoanei care trebuie citită nemachiată”, susține Corina Cheleru, fizionomist și evaluator comportamental.

„Este și un instrument de autocunoaștere, pentru că știind ce reprezintă fiecare element de pe fața noastră, atunci când apare nemulțumirea față de un element de pe fața voastră sau dorința de a schimba un element de pe fața noastră. Este un foarte bun instrument de a ști ce avem de lucru cu noi, de exemplu pentru psihoterapeuți este un ajutor neprețuit. O astfel de citire facială durează în mod normal cam 60 de minute și ia rând pe rând toate elementele de pe față și e foarte important că ceea ce identifică această citire facială este ceea ce există în subconștientul nostru. De multe ori persoana poate nici nu conștientizează acele emoții pe care le trăiește în mod repetat și ceea ce transmite ea la nivel de subconștient celor din fața ei. Este un instrument folosit foarte des bineînțeles în resursele umane, în terapie, în vânzări foarte mult și este și un domeniu foarte nou care la noi este foarte puțin cunoscut”, a declarat Corina Cheleru pentru Aleph News.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

Citește și