• La un an după ce a fost pălmuit de Will Smith în faţa a milioane de telespectatori din întreaga lume, comicul american Chris Rock a ripostat sâmbătă, într-un număr de stand-up difuzat pe Netflix.
  • În martie 2022, Smith a urcat pe scena galei premiilor Oscar şi l-a pălmuit pe Rock după ce acesta a făcut o glumă deplasată la adresa a soţiei sale, actriţa Jada Pinkett Smith, care suferă de alopecie.
  • „Oamenii mă întreabă: Te-a durut? Încă mă doare” , a adăugat Rock cu privire la palma primită.

La un an după ce a fost pălmuit de Will Smith în faţa a milioane de telespectatori din întreaga lume, comicul american Chris Rock a ripostat sâmbătă, într-un număr de stand-up difuzat pe platforma Netflix, potrivit presei franceze.

În martie 2022, Smith a urcat pe scena galei premiilor Oscar şi l-a pălmuit pe Rock după ce acesta a făcut o glumă deplasată la adresa tunsorii foarte scurte a soţiei sale, actriţa Jada Pinkett Smith, care suferă de alopecie.

Câteva minute mai târziu, Will Smith a fost recompensat cu Oscarul pentru cel mai bun actor pentru rolul său din „King Richard”. Ulterior, el i-a cerut scuze lui Chris Rock, însă i s-a interzis accesul pentru un deceniu la premiile Oscar, a căror viitoare ediţie va avea loc pe 12 martie.

Recomandări

BIDEN S-A ÎNTÂLNIT CU NAVALNIA
INFLATIA DIN ROMANIA
IOHANNIS CANDIDEAZĂ LA ȘEFIA NATO
WELCOME TO THE MOON
NOI SANCȚIUNI PENTRU PUTIN
UE ADOPTĂ AL 13-LEA PACHET DE SANCȚIUNI ÎMPOTRIVA RUSIEI

Comicul a refuzat să depună plângere şi de atunci a păstrat o tăcere aproape totală asupra incidentului. Sâmbătă seara însă, pe scena de la Hippodrome Theatre din Baltimore, Rock a ripostat, acuzându-l pe starul hollywoodian de „indignare selectivă„ şi afirmând că s-a năpustit asupra unui bărbat mai puţin puternic decât el supărat fiind că soţia sa îl înşelase.

„Will Smith practică indignarea selectivă” , a declarat Chris Rock în timpul acestui show, transmis în direct pe Netflix, o premieră pentru această platformă.

,,Încă mă doare”

El a reamintit că Will Smith a fost ironizat pe scară largă după un episod din Red Table Talk, show-ul pe care Jada îl găzduieşte pe Facebook, în care cuplul a vorbit despre aventura pe care a avut-o Jada şi despre cum aceasta l-a afectat pe actor.

„Will Smith este semnificativ mai puternic decât mine. (…)Will Smith l-a jucat pe Muhammad Ali într-un film. Credeţi că eu am dat o audiţie pentru acel rol?” , a declarat el.

„Oamenii mă întreabă: Te-a durut? Încă mă doare” , a adăugat Rock cu privire la palma primită.

Comicul, care pe alocuri a părut supărat în timpul show-ului său, a precizat că înainte de acest incident îl aprecia pe Will Smith, mai întâi ca rapper, apoi ca actor. „Făcuse nişte filme grozave. Toată viaţa mea l-am susţinut pe Will Smith. Şi acum mă uit la Emancipation doar ca să văd cum e biciuit”, a afirmat Rock.