• La un an după ce a fost pălmuit de Will Smith în faţa a milioane de telespectatori din întreaga lume, comicul american Chris Rock a ripostat sâmbătă, într-un număr de stand-up difuzat pe Netflix.
  • În martie 2022, Smith a urcat pe scena galei premiilor Oscar şi l-a pălmuit pe Rock după ce acesta a făcut o glumă deplasată la adresa a soţiei sale, actriţa Jada Pinkett Smith, care suferă de alopecie.
  • „Oamenii mă întreabă: Te-a durut? Încă mă doare” , a adăugat Rock cu privire la palma primită.

La un an după ce a fost pălmuit de Will Smith în faţa a milioane de telespectatori din întreaga lume, comicul american Chris Rock a ripostat sâmbătă, într-un număr de stand-up difuzat pe platforma Netflix, potrivit presei franceze.

În martie 2022, Smith a urcat pe scena galei premiilor Oscar şi l-a pălmuit pe Rock după ce acesta a făcut o glumă deplasată la adresa tunsorii foarte scurte a soţiei sale, actriţa Jada Pinkett Smith, care suferă de alopecie.

Câteva minute mai târziu, Will Smith a fost recompensat cu Oscarul pentru cel mai bun actor pentru rolul său din „King Richard”. Ulterior, el i-a cerut scuze lui Chris Rock, însă i s-a interzis accesul pentru un deceniu la premiile Oscar, a căror viitoare ediţie va avea loc pe 12 martie.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Comicul a refuzat să depună plângere şi de atunci a păstrat o tăcere aproape totală asupra incidentului. Sâmbătă seara însă, pe scena de la Hippodrome Theatre din Baltimore, Rock a ripostat, acuzându-l pe starul hollywoodian de „indignare selectivă„ şi afirmând că s-a năpustit asupra unui bărbat mai puţin puternic decât el supărat fiind că soţia sa îl înşelase.

„Will Smith practică indignarea selectivă” , a declarat Chris Rock în timpul acestui show, transmis în direct pe Netflix, o premieră pentru această platformă.

,,Încă mă doare”

El a reamintit că Will Smith a fost ironizat pe scară largă după un episod din Red Table Talk, show-ul pe care Jada îl găzduieşte pe Facebook, în care cuplul a vorbit despre aventura pe care a avut-o Jada şi despre cum aceasta l-a afectat pe actor.

„Will Smith este semnificativ mai puternic decât mine. (…)Will Smith l-a jucat pe Muhammad Ali într-un film. Credeţi că eu am dat o audiţie pentru acel rol?” , a declarat el.

„Oamenii mă întreabă: Te-a durut? Încă mă doare” , a adăugat Rock cu privire la palma primită.

Comicul, care pe alocuri a părut supărat în timpul show-ului său, a precizat că înainte de acest incident îl aprecia pe Will Smith, mai întâi ca rapper, apoi ca actor. „Făcuse nişte filme grozave. Toată viaţa mea l-am susţinut pe Will Smith. Şi acum mă uit la Emancipation doar ca să văd cum e biciuit”, a afirmat Rock.