• Lady Gaga a dezvăluit trauma prin care a trecut după ce a fost violată de producătorul ei când avea 19 ani
  • Vedeta a rămas însărcintată, a fost bătută și abandonată
  • Lady Gaga a povestit totul într-un interviu pentru seria realizată de Oprah Winfrey și prințul Harry 

Lady Gaga avea 19 ani când a fost violată de producătorul ei muzical, care a amenințat-o că îi va distruge cariera dacă nu întreține relații sexuale cu el, relatează BBC. Agresiunea și tot ce a urmat i-au provocat o cădere nervoasă, iar efectele le simte și astăzi.

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, a vorbit în primul episod din seria realizată de Oprah Winfrey și prințul Harry, „The Me You Can’t See”, care abordează stigmatul din jurul sănătății mentale.

„Aveam 19 ani și lucram în industrie, iar un producător mi-a spus să mă dezbrac. Am refuzat și am plecat, dar m-a amenințat că îmi va distruge toată muzica. Și nu s-a oprit. Pur și simplu am paralizat. Nici măcar nu îmi amintesc”, a povestit Lady Gaga.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ

Cântăreața în vârstă de 35 de ani a spus că nu va dezvălui niciodată identitatea agresorului.

„Înțeleg această mișcare #MeToo, înțeleg că unii oameni se simt foarte confortabili cu asta, dar eu nu”, a spus ea. „Nu vreau să mă mai confrunt niciodată cu acea persoană”.

Gaga a discutat pentru prima dată despre viol în 2014 și l-a abordat și în cântece precum Swine și ‘Til It Happens To You, care se află pe coloana sonoră a filmului „The Hunting Ground”, un documentar despre agresiunea sexuală din campusurile universitare din SUA.

Ea a spus că episoadele de cădere nervoasă au apărut după mulți ani, iar atunci când a primit Oscarul pentru filmul „A Star Is Born” în 2019 se confrunta cu sindromul post-traumatic. Totul a început când a fost internată în spital pentru dureri și amorțeală și a fost surprinsă când a fost trimisă la un psihiatru.

„Nu mi-am putut simți corpul. Mai întâi am simțit durere, apoi amorțeală, apoi mi-a fost rău săptămâni la rând. Mi-am dat seama că era aceeași durere pe care am simțit-o când persoana care m-a violat m-a lăsat însărcinată și m-a abandonat în stradă, la casa părinților mei, pentru că vomitam și mă simțeam rău. Pentru că am fost abuzată și am fost închis într-un studio luni de zile„, a povestit Lady Gaga.

Vedeta a spus că trauma a schimbat-o ca persoană și că nu va mai fi niciodată la fel.