Lady Gaga anunță albumul „Harlequin”. Lansarea are loc pe 27 septembrie și va conține 13 melodii

Cântăreața Lady Gaga, care a anunțat că va lansa luna viitoare primul single de pe viitorul ei album, tocmai a anunțat „Harlequin”, un album cu coloana sonoră a „Joker :Folie et Deux”, în care joacă alături de Joaquin Phoenix, scrie Variety.

„Harlequin” va fi lansat pe 27 septembrie și va conține 13 melodii. În perioada premergătoare anunțului, Gaga și-a tachinat fanii cu postări pe Instagram: „Sunt pregătită pentru interviul meu”, scria într-o postare, în timp ce în alta scria: „Nu-mi spuneți ce să port”. O a treia postare, care a fost însoțită de o singură chitară acustică, a spus: „Fără bandă adezivă. Fără misiune”.

Gaga joacă în „Joker: Folie À Deux”, care conține cântece, dar „nu seamănă cu nimic din ceea ce am făcut până acum”, a declarat ea recent într-un interviu acordat Empire. Filmul are premiera pe 4 octombrie. Câștigătoarea premiilor Grammy și Oscar joacă alături de Joaquin Phoenix.

În tracklistul coloanei sonore se pare că sunt versiuni nou înregistrate ale unor melodii clasice precum „That’s Entertainment” care apar în film.

Un reprezentant spune că „Die With a Smile” nu va fi inclus pe „LG7”. Gaga a spus în materialele de presă care au însoțit piesa: „Îmi terminam propriul album în Malibu și într-o seară, după o zi lungă, m-a rugat să vin la studioul lui să ascult ceva la care lucra. Era aproape miezul nopții când am ajuns acolo și am fost uimit când am auzit ce începuse să facă. Am stat treaz toată noaptea și am terminat de scris și înregistrat melodia.”

Se pare că în crearea acestui album este implicat și Andrew Watt, compozitor-producător câștigător al premiului Grammy, care a apărut ca producător de muzică pop, dar s-a orientat puternic către rock, producând anul trecut piesa „Hackney Diamonds” a celor de la Rolling Stones, precum și proiecte cu Elton John, Ozzy Osbourne și alții. De asemenea, el a postat joi pe social media despre piesa Gaga/Bruno.

La premiera filmului „Chromatica Ball Film”, Gaga a declarat: „Am scris atât de multe cântece și am produs atât de multe cântece”. Ea a adăugat: „Nu seamănă cu nimic din ceea ce am mai făcut până acum”. Gaga a dat de înțeles că îi place să exploreze muzica. „Este ceva foarte frumos în a ști că vei fi iubit indiferent de ceea ce faci.”

Exit mobile version